Διαγωνισμοί

Πες το στον ψυχολόγο και κέρδισε χρηματικό έπαθλο!

9η Σεπτεμβρίου 2024 – 30η Νοεμβρίου 2024

Θες να κερδίσεις 50€; Θες να μοιραστείς κάπου το πρόβλημα σου; Θες και τα δύο;

Ο Αλέξης Μαρκάζος και η Άννα Ζηρδέλη είναι οι άνθρωποι σου. Καλείς καθημερινά στο 210-6835722 (αστική χρέωση), βγαίνεις στον άερα, μοιράσαι με τα Αλάννια το πρόβλημα σου και αν "κερδίσει" τις εντυπώσεις, κερδίζεις έως και 50€!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ

Τίτλος Διαγωνισμού: «ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ»

Α. Εισαγωγή

Η εταιρεία «ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε’’ με έδρα στο Μαρούσι Αττικής (Θεοτοκοπούλου 4, στο Μαρούσι), με ΑΦΜ 099085471 (εφεξής «Διοργανώτρια») διοργανώνει το διαγωνισμό με τίτλο «Πες το στον Ψυχολόγο» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός») ο οποίος διενεργείται μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Διοργανώτριας Ρυθμός 94,9 (o «Σταθμός»).

Β. Περιγραφή του Διαγωνισμού - Τρόποι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν οι ακροατές του Ρυθμού 94,9 άνω των 18 ετών, που διαμένουν στην Αττική, έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό το προσωπικό του Ομίλου Αntenna, οι σύζυγοι καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού.

Εγκυρότητα συμμετοχών: Ο Ρυθμός 94,9 διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας της εκάστοτε συμμετοχής, αλλά και το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Τρόπος Διεξαγωγής: Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ‘’Τα Αλάννια’’, με τον Αλέξη Μαρκάζο και την Αννα Ζηρδέλη, στις 18.10 το απόγευμα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ρυθμού, προτρέπουν τους ακροατές να καλέσουν στο τηλέφωνο του σταθμού, να βγουν στον αέρα και να πουν το πρόβλημα τους στον παραγωγό της εκπομπής-‘’ Ψυχολόγο- Αλέξη Μαρκάζο’’ μέσα σε ένα λεπτό.

Οι ακροατές θα μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές θέλουν (με απόσταση 3 ημερών από κάθε συμμετοχής τους). Εφόσον όμως κερδίσουν, δεν θα μπορούν να ξανασυμμετάσχουν στον εν λόγω διαγωνισμό. Εάν κάποιος ακροατής τηλεφωνήσει ενώ έχει κερδίσει σε προηγούμενη φορά, θα αποκλείεται η συμμετοχή του αυτόματα από τους παραγωγούς ή αφού ολοκληρωθεί το παιχνίδι στον αέρα.

Οι συμμετέχοντες, αποδεχόμενοι τους όρους του διαγωνισμού δεσμεύονται ότι ο αριθμός του δηλωθέντος τηλεφωνικού αριθμού ανήκει στο δηλωθέν πρόσωπο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η συμμετοχή αποκλείεται της δυνατότητας απόκτησης του επάθλου.

Κάθε συμμετοχή διαγωνιζόμενου αντιστοιχεί σε ένα τηλεφωνικό αριθμό και κάθε τηλεφωνικό νούμερο αντιστοιχεί σε έναν/μία διαγωνιζόμενο/η. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποκλείονται του διαγωνισμού και του επάθλου οι συμμετέχοντες. Αποκλείονται της συμμετοχής οι διαγωνιζόμενοι που διαμένουν στην ίδια διεύθυνση με άλλο διαγωνιζόμενο.

Γ. Έπαθλο

Ο ακροατής που θα καλέσει στο 210-6835722 (αστική χρέωση), θα βγει στον αέρα θα πει το πρόβλημά του και θα ‘’ κερδίσει ‘’ τις εντυπώσεις, κερδίζει έως 50€

Οι νικητές θα ενημερώνονται από το Σταθμό για την απόδοση του επάθλου. Η απόδοση του επάθλου στον κάθε νικητή θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για λόγους ταυτοπροσωπίας από τα γραφεία του Σταθμού. Σε περίπτωση που ο παραλαβών, δεν είναι ίδιος με τον συμμετέχων, η απόδοση του επάθλου θα ακυρώνεται.

Δ. Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2024

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ε. Ανάκληση Διαγωνισμού

Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο του υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει αναρτήσει τους νέους όρους στην ιστοσελίδα του σταθμού.

ΣΤ. Προσωπικά δεδομένα –Δήλωση συναίνεσης

Η Διοργανώτρια ή/και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τoυ θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό για τους σκοπούς των παρόντων όρων, διεξαγωγής του Διαγωνισμού και απόδοσης του Επάθλου. Με την συμμετοχή του στον Διαγωνισμό κάθε Συμμετέχων παρέχει την συναίνεσή του σε αυτή την επεξεργασία. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα τηρούνται από την Διοργανώτρια ή/και από τρίτους ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τoυ για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έγγραφου αιτήματος στην Διοργανώτρια (στην διεύθυνση Θεοτοκοπούλου 4 Μαρούσι) για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων βάσει της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποτεδήποτε την συναίνεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην συναίνεση πριν από την ανάκλησή της. Κάθε Συμμετέχων δεν θα δικαιούται να έχει πρόσβαση σε υλικό που περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα. Αρμόδια αρχή για υποβολή παραπόνων είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ζ. Αποδοχή των όρων – Συναίνεση

Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το Έπαθλο του ή θα χάνει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός του εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

Η. Πνευματικά Δικαιώματα

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας και του Σταθμού και απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει αυτών με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου.

Θ. Δικαιοδοσία - Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον παρόντα Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά