Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Ο Ρυθμός 94.9 «δίνει Ρυθμό στο καλοκαίρι μας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» στην Κρήτη!

17η Ιουνίου 2024 – 28η Ιουνίου 2024

Φέτος το Ιούλιο, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο σταθμός που παίζει ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, δίνει ΡΥΘΜΟ στο καλοκαίρι μας, στέλνοντας δύο τυχερούς στη συναυλία της αγαπημένης λαϊκής τραγουδίστριας, Νατάσας Θεοδωρίδου, στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, επιστρέφει με τον νέο διαγωνισμό «Δώσε ΡΥΘΜΟ στο καλοκαίρι σου» με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αποκλειστικά για τους ακροατές του! Δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Κρήτη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και να ζήσουν το απόλυτο Summer Experience Tour με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία: ένα ταξίδι στο Ηράκλειο Κρήτης με όλα τα έξοδα πληρωμένα, δύο VIP εισιτήρια με backstage access για την συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Πέμπτη 11 Ιουλίου, αλλά και meet & greet με την κορυφαία ερμηνεύτρια!

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μπες στο www.soundis.gr/rythmos949 και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην πρωινή εκπομπή «Το ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ με τον Κώστα Μαλιάτση και την Φελίσια Τσαλαπάτη».

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 «ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!