Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Κέρδισε καλάθια από τον Μασούτη και τον Ρυθμό 94.9

7η Ιουνίου 2024 – 14η Ιουνίου 2024

Θες και εσύ να κερδίσεις καλάθι από τον Μασούτη για να κάνεις τα ψώνια σου;

Από 10/06/2024 έως 10/07/2024 και κατά ώρα 17.30 οι  παραγωγοί της εκπομπής ‘’Αλαμανιό’’ καλούν τους ακροατές να στείλουν μήνυμα στο viber του σταθμού παρακινώντας τους να μοιραστούν δημόσια μια  προσωπική τους  ιστορία.

Ο 1ος συμμετέχων που θα στείλει μήνυμα στο viber του σταθμού 6937949949 γράφοντας τη λέξη ‘ΜΑΣΟΥΤΗΣ’’, θα βγει στον αέρα, θα  αφηγηθεί την προσωπική του ιστορία, και  θα κερδίσει αυτόματα το έπαθλο.



Όροι και Προϋποθέσεις

 

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε κάτοχος του  νομίμως αδειοδοτημένου ραδιοφωνικού σταθμό «ΡΥΘΜΟΣ 94,9» (εφεξής η «Διοργανώτρια») που εκπέμπει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αττική, προβαίνει στην διεξαγωγή διαγωνισμού σε συνεργασία  με την εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, 14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης Βασιλικών, και αρ. ΓΕΜΗ 057259604000 (εφεξής «Εταιρεία»),

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν οι ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 άνω των 18 ετών, που διαμένουν στην Αττική,  έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Antenna, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) πρόσωπα, (γ) όσοι στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

 

Διάρκεια Διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 10/06/2024 και θα ολοκληρωθεί 10/07/2024

 

Εγκυρότητα συμμετοχών:

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας της εκάστοτε συμμετοχής, αλλά και το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Οι συμμετέχοντες, αποδεχόμενοι τους όρους του διαγωνισμού, με την συμμετοχή τους σε αυτόν, δεσμεύονται ότι ο αριθμός του δηλωθέντος τηλεφωνικού αριθμού ανήκει στο δηλωθέν πρόσωπο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η συμμετοχή αποκλείεται της δυνατότητας απόκτησης του επάθλου. Κάθε συμμετοχή διαγωνιζόμενου αντιστοιχεί σε ένα τηλεφωνικό αριθμό και κάθε τηλεφωνικό νούμερο αντιστοιχεί σε έναν/μία διαγωνιζόμενο/η. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποκλείονται του διαγωνισμού και του επάθλου οι συμμετέχοντες.

Αποκλείονται επίσης  της συμμετοχής οι διαγωνιζόμενοι που διαμένουν στην ίδια διεύθυνση με άλλο διαγωνιζόμενο.

 

Τρόπος Διεξαγωγής:

Από 10/06/2024 έως 10/07/2024 και κατά ώρα 17.30 οι  παραγωγοί της εκπομπής ‘’Αλαμανιό’’ καλούν τους ακροατές να στείλουν μήνυμα στο viber του σταθμού παρακινώντας τους να μοιραστούν δημόσια μια  προσωπική τους  ιστορία.

Ο 1ος συμμετέχων που θα στείλει μήνυμα στο viber του σταθμού 6937949949 γράφοντας τη λέξη ‘ΜΑΣΟΥΤΗΣ’’, θα βγει στον αέρα, θα  αφηγηθεί την προσωπική του ιστορία, και  θα κερδίσει αυτόματα το έπαθλο.

Η ως άνω  διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί κατά την ακόλουθη χρονική περίοδο:

1η διαγωνιστική περίοδος: 10 - 14/06/24

2η διαγωνιστική περίοδος: 17 - 21/06/2024

3η διαγωνιστική περίοδος: 25 - 28/06/2024

4η διαγωνιστική περίοδος: 01 - 10/07/2024

Με τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό κάθε Συμμετέχων δηλώνει ότι παρέχει την συναίνεσή του σε τυχόν μαγνητοσκόπηση της φωνής και στην χρήση του υλικού αυτού από την Διοργανώτρια, και παρέχει το δικαίωμα στην Διοργανώτρια να χρησιμοποιήσει το εν λόγω υλικό με τη φωνή του, για ραδιοτηλεοπτική μετάδοση, παρουσίαση στο κοινό ή/και άλλες χρήσεις (όπως ενδεικτικά μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ, web TV, social media κ.λπ.), και με όποιο μοντάζ, περικοπή ή εφαρμογή σκηνοθετικών, ψηφιακών ή άλλων εφέ ή μεθόδων τυχόν αυτή επιλέξει. Η συναίνεσή του παρέχεται χωρίς κανένα τοπικό, χρονικό ή άλλο περιορισμό, δηλώνει δε και αποδέχεται ότι η Διοργανώτρια δύναται να μεταβιβάσει τα παραχωρούμενα με την παρούσα δικαιώματα επί της προσωπικοτητάς του σε τρίτoυς, συvαιvώvτας ήδη με την παρούσα για τη μεταβίβαση αυτή.

 

Έπαθλο:

Το έπαθλο είναι ένα  καλάθι με προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από τα super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ, αξίας 60€.

Η Διοργανώτρια θα ευθύνεται επίσης μέχρι και την ανάδειξη του Νικητή. Επιπλέον αποσαφηνίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη θα φέρει σχετικά με την ποιότητα και απόδοση του Επάλθου ή οποιοδήποτε τεχνικό θέμα σχετίζεται με αυτό ή τυχόν ελαττώματα και ελλείψεις αυτού που αφορούν στη χρήση και λειτουργία του ή σχετικά με οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον εκάστοτε νικητή ή τρίτο από τη χρήση του Επάλθου.

 

Απόδοση Επάθλου

Η Διοργανώτρια αποστέλλει τα ονοματεπώνυμα και τηλέφωνα των νικητών στην εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ την τελευταία μέρα κάθε διαγωνιστικής εβδομάδας.

Οι νικητές θα παραλάβουν το έπαθλο από το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ της επιλογής τους.

Για το σκοπό αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι νικητές να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στη Διοργανώτρια, τη δήλωση αποδοχής δώρου και συναίνεσης στην αποστολή  του των προσωπικών τους στοιχείων  στην εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

 

 

Άρνηση αποδοχής των Δώρων.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε τυχερός του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του ή αρνηθεί να υπογράψει βεβαίωση Δήλωση Αποδοχής αυτού, και συναίνεσης αποστολής των στοιχείων του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, το οποίο θα δίνεται στον επόμενο κατά τη σειρά ανάδειξής του στο Διαγωνισμό επιλαχόντα, ως ανωτέρω κ.ο.κ.

 

 

Αλλαγή στη διάρκεια του διαγωνισμού:

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια της ενέργειας. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

 

Ανάκληση ενέργειας:

Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την ενέργεια ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο της υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει αναρτήσει τους νέους όρους στην ιστοσελίδα του σταθμού.

 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

1. Λοιποί όροι

7.1. Τα Έπαθλα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα.

7.2. Ρητά αναφέρεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την αξιοποίηση του Επάθλου, καθώς επίσης και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον εκάστοτε νικητή.

7.3. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για συμμετοχές στο πλαίσιο των οποίων έχουν παρασχεθεί λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία.

7.4. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και την απόδοση του Επάθλου, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται, μη υπέχουσας οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους νικητές ή τρίτους, για οποιοδήποτε ατύχημα ή/και ζημία ή/και για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Έπαθλο ή/και τη χρήση αυτού ή/και για οποιαδήποτε άλλη αιτία. H Διοργανώτρια δε φέρει οιαδήποτε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις παραλαβής των Επάθλων ή ελαττώματα αυτών από μέρους τρίτων.

7.5. Οι παρόντες Αναλυτικοί Όροι κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού θα παραμένουν αναρτημένοι στη σελίδα https://www.soundis.gr/rythmos949τ Διοργανώτριας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε τροποποίησής τους, θα ενημερώνονται άμεσα. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιεί μέρος των παρόντων όρων συμμετοχής, με την ανάρτηση τροποποιημένου κειμένου στη σελίδα της, απαλλασσόμενης εφεξής από οποιαδήποτε ευθύνη.

7.6. Η Διοργανώτρια ή/και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του κάθε συμμετέχοντα για τους σκοπούς διεξαγωγής του Διαγωνισμού και κάθε συμμετέχων παρέχει ρητώς με τη δήλωση συμμετοχής του στο Διαγωνισμό την συναίνεσή του σε αυτή την επεξεργασία. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα τηρούνται από την Διοργανώτρια ή/και από τρίτους ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έγγραφου αιτήματος στην Διοργανώτρια (στην διεύθυνση που αναγράφεται στο αρχικό τμήμα των παρόντων Όρων) για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων βάσει της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Κάθε συμμετέχων δεν θα δικαιούται να έχει πρόσβαση σε υλικό που περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα. Αρμόδια αρχή για υποβολή παραπόνων είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

7.8. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών στους διαδικτυακούς της τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπo ή ηλεκτρονικό ΜΜΕ καθώς και να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης των Επάθλων κλπ. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω.

7.9. Κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους διεξαγωγής του Διαγωνισμού.

7.11. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.

 

 

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά