Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Έλα να πάμε στο νησί ο Ρυθμός, οι κολλητοί κι εσύ!

20η Μαΐου 2024 – 7η Ιουνίου 2024

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 κάνει δώρο, σε μία ολόκληρη παρέα, ταξίδι στη Σαντορίνη!

Φέτος, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Παρασκευή 21 έως Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 σε στέλνει μαζί με την παρέα σου, στο ομορφότερο νησί της Ελλάδας, τη Σαντορίνη!

Καλοκαίρι, ήλιος και θάλασσα σημαίνει διακοπές σε νησί!

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο σταθμός που παίζει ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, επιστρέφει με τον νέο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Έλα να πάμε στο νησί». Ένας υπερ-τυχερός ακροατής, θα κερδίσει, γι’ αυτόν και την παρέα του, μια τριήμερη διαμονή στην Σαντορίνη, σε μία πολυτελή και πλήρως εξοπλισμένη βίλλα, μαζί με αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους! Ο νικητής, θα περάσει ένα μοναδικό καλοκαιρινό τριήμερο με φίλους απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Σαντορίνης, το μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα κι ένα πολυτελές δείπνο σε εστιατόριο στο γραφικό μεσαιωνικό χωρίο του Πύργου Καλλίστης!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό «Έλα να πάμε στο νησί» και συντονίσου από σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9. Όταν ο παραγωγός της εκπομπής δώσει το σύνθημα, στείλε μήνυμα, και βγες στον αέρα για να τραγουδήσεις το αγαπημένο σου νησιώτικο τραγούδι! Έτσι, θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση που θα σε στείλει μαζί με τους κολλητούς, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στη μαγευτική Σαντορίνη!

Η μεγάλη κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην εκπομπή «ΑΛΑΜΑΝΙΟ στο ΡΥΘΜΟ» με το Βασίλη Φορτούνη και τη Χρυσηίδα Γκαγκούτη!

Ο ακροατής που θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη κερδίζει:

Α) Διαμονή για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην  πλήρως εξοπλισμένη Villa Angelica στον Περίβολο Σαντορίνης μέχρι και έξι (6)  ατόμων, με άφιξη Παρασκευή 21/06 και αναχώρηση την Δευτέρα 24/06.

Καθώς και:

-  transit από και προς αεροδρόμιο/λιμάνι

- ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους για 3 ημέρες

Β) Δείπνο για 6 άτομα στο εστιατόριο CAPRI στην Σαντορίνη (κατά την διάρκεια του προαναφερθόντος τριημέρου)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.      Η εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε (εφεξής ο Διοργανωτής), με αρ. ΓΕΜΗ: 000403101000, έδρα στο Μαρούσι Αττικής (Θεοτοκοπούλου 4 & Αστροναυτών), στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 94.9 (εφεξής ο ΡΥΘΜΟΣ), διοργανώνει διαγωνισμό με τον τίτλο «Αυτό που θέλεις»

2.      Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 20/05/2024 έως τις 07/06/2024.

3. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο https://soundis.gr/rythmos949 στην κατηγορία «Διαγωνισμοί» ενότητα σχετική με το Διαγωνισμό.

4. Προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να διαμένουν μόνιμα στην Αττική και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από την παρούσα προσφορά εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος και εξ αγχιστείας α΄ και β΄ βαθμού των εν λόγω προσώπων.

5. Μόλις ο  παραγωγός δώσει το σύνθημα, ο ακροατής θα πρέπει να μήνυμα στo viber του σταθμού, 6937949949 την λέξη «NHΣΙ». Ο πρώτος που θα στείλει μήνυμα, θα βγει στον αέρα και θα πρέπει να τραγουδήσει  το αγαπημένο του νησιώτικο για να μπει στην κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 07 Ιουνίου από την εκπομπή «Αλαμανιό» με τον Βασίλη Φορτούνη & την Χρυσηίδα Γκαγκούτη. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά (ασχέτως τηλεφωνικού αριθμού).

6.Έπαθλο: Α) Διαμονή για το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην  πλήρως εξοπλισμένη Villa Angelica στον Περίβολο Σαντορίνης μέχρι και έξι (6)  ατόμων, με άφιξη Παρασκευή 21/06 και αναχώρηση την Δευτέρα 24/06, και ακτοπλοϊκά (από και προς τη Σαντορίνη) για 6 άτομα.

Παροχές:

-  transit από και προς αεροδρόμιο/λιμάνι

- ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους για 3 ημέρες

Β) Δείπνο για 6 άτομα στο εστιατόριο CAPRI στην Σαντορίνη (κατά την διάρκεια του προαναφερθόντος τριημέρου)

 Το Έπαθλο που θα διατεθεί από τον Διοργανωτή στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού είναι αυστηρά προσωπικό, δεν επιτρέπεται να μεταβιβαστεί ούτε να ανταλλαγεί με χρήματα και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο Έπαθλο.

7.Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

8.Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και την απόδοση του Επάθλου, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οποιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών. Ο Διοργανωτής δεν υπέχει καμία ευθύνη για λόγους που δεν μπορούν ν’ αποδοθούν στον ίδιο. Διευκρινίζεται ότι η ευθύνη της ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε περιορίζεται στην εμπορική επικοινωνία του Διαγωνισμού, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή. Η ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον νικητή ή τρίτους από τη χρήση του Επάθλου.

9. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες αναλυτικούς όρους του Διαγωνισμού, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων αναλυτικών όρων και θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στην ιστοσελίδα του https://soundis.gr/rythmos949. Περαιτέρω, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να ματαιώσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο κατά τη διακριτική του ευχέρεια. Στην περίπτωση αυτή ο Διοργανωτής θα ανακοινώσει την ακύρωση/ματαίωση του Διαγωνισμού με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο.

10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής. Οποιαδήποτε από τις συμμετοχές, σε ς, μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ο συμμετέχων, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά