Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Κέρδισε μια ψησταριά κάρβουνου από τον Ρυθμό 94.9 και το Leroy Merlin

12η Απριλίου 2024 – 30η Απριλίου 2024

Αν θες να κερδίσεις μια ψησταριά κάρβουνου NATERIAL Phoenix Beta ΙΙ 54,5cm από το Leroy Merlin, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στον αέρα του Ρυθμού 94.9. Κάθε απόγευμα στις 5:20 στην εκπομπή Αλαμανιό με το Βασίλη Φορτούνη και τη Χρυσηίδα Γκαγκούτη, διεξάγεται  «το χαμπίμπι της ημέρας». Οι ακροατές που θέλουν να πάρουν μέρος, στέλνουν στο viber του Ρυθμού στο 6937949949.

Ο Βασίλης και η Χρυσηίδα επιλέγουν τυχαία έναν ακροατή από τα μηνύματα που έχουν λάβει και τον βγάζουν στον αέρα. Ο ακροατής για να κερδίσει το έπαθλο, πρέπει να μοιραστεί την ιστορία του στον αέρα.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

1.       Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει οποιοσδήποτε ακροατής του ΡΥΘΜΟΥ 94.9  άνω των 18 ετών και διαμένει στην Αττική.

2.       Αποκλείονται της συμμετοχής στην ενέργεια οι εργαζόμενοι του Ομίλου Antenna

3.       Ο Σταθμός διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας των συμμετεχόντων και να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

4.       Τρόπος Διεξαγωγής: Καθημερινά  από την Παρασκευή 12/04  έως Τετάρτη 01/05  τα LEROY MERLIN δίνουν σε 1 τυχερό ή μια τυχερή ακροάτρια  1 ψησταριά κάρβουνου NATERIAL Phoenix Beta ΙΙ 54,5cm. Κάθε απόγευμα στις 5:20 στην εκπομπή Αλαμανιό  με το Βασίλη Φορτούνη και τη Χρυσηίδα Γκαγκούτη, διεξάγεται  «το χαμπίμπι της ημέρας». Οι ακροατές που θέλουν να πάρουν μέρος, στέλνουν στο viber του Ρυθμού - 6937949949

Ο Βασίλης Φορτούνης και η Χρυσηίδα Γκαγκούτη επιλέγουν τυχαία  έναν ακροατή από τα μηνύματα που έχουν λάβει και τον βγάζουν στον αέρα. Ο ακροατής για να κερδίσει το έπαθλο, πρέπει να μοιραστεί την ιστορία του στον αέρα.

5.       Έπαθλο:  Οι νικητές κερδίζουν καθημερινά από  1 ψησταριά κάρβουνου NATERIAL Phoenix Beta ΙΙ 54,5cm.

6.       Ο σταθμός θα διαβιβάζει καθημερινά τα ονόματα των νικητών στη LEROY MERLIN, και οι νικητές  από την επόμενη ημέρα θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους,  από τα καταστήματα LEROY MERLN, (Αμαρουσίου ή Κηφισού), με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

7. Οι νικητές έχουν περιθώριο παραλαβής μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 4 Απριλίου.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά