Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ!

6η Φεβρουαρίου 2024 – 15η Φεβρουαρίου 2024

Φέτος στο ΡΥΘΜΟ 94.9 δεν γιορτάζουμε τον έρωτα… ξενέρωτα! Φέτος γιορτάζουμε με μια ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους χωρισμένους!

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από το ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ στις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ ακούμε back to back όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια χωρισμού και διαβάζουμε τα δικά σας μηνύματα και τις δικές σας αφιερώσεις. 

Επίσης, μπαίνοντας στο instagram του ΡΥΘΜΟΥ (από σήμερα κιόλας) μπορείτε να μας στείλετε σε dm τις δικές σας ιστορίες πόνου και χωρισμού και να κερδίσετε μοναδικά δώρα αποκλειστικά για χωρισμένους!

Ένα τραπέζι για 4 άτομα για να απολαύσετε από κοντά τον αγαπημένο Νίκο Βέρτη

Μια βραδιά για εσάς και την παρέα σας (8 άτομα) στο comedy club Λος Άντζελε του δικού μας Κώστα Μαλιάτση (μπορούν να επιλέξουν να πάνε σε όποια παράσταση θέλουν)

2 VIP Χαμάμ – Λουτρό Αξίας 560 ευρώ με αποκλειστική χρήση του χώρου χαμάμ για 2 άτομα συνοδευόμενο από δροσιστικά εδέσματα, εκλεκτό κρασί και συνοδευτικά.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από τις 7 το πρωί ακούμε όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια πόνου και χωρισμού και στις 7 το απόγευμα η Γιωτα Τσιμπρικίδου και η Έλενα Ντάντζελο σας περιμένουν στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για μια εκπομπή αποκλειστικά για χωρισμένους!

Μαζί τους on air, καλεσμένοι-έκπληξη θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες!

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ!


Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά