Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Θες και εσύ να λάβεις μέρος στο Video Clip του "Χωρίς αναπνοή" με τη Φελίσια Τσαλαπάτη;

30η Νοεμβρίου 2023 – 5η Δεκεμβρίου 2023

Fans του Μόρνι Κρου, όπως γνωρίζετε, εδώ και λίγο καιρό, ο Κώστας Μαλιάτσης και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος προκάλεσαν τη Φελίσια Τσαλαπάτη να ηχογραφήσει και να βγάλει το δικό της τραγούδι!

Δεν ήξεραν ότι η Φελίσια ότι πει το κάνει πράξη κι έτσι πριν λίγο καιρό ακούσαμε στον αέρα του Ρυθμού 949, το τραγούδι "Χωρίς αναπνοή" του αγαπημένου τραγουδιστή της Φελίσιας, Μιχάλη Χατζηγιάννη, με την βοήθεια του δικού μας producer Βασίλη Κουμεντάκου!

Μετά από πρόβες και συναντήσεις στο στούντιο, το τραγούδι ηχογραφήθηκε, το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό και ήταν τόση η αγάπη σας που δε θα μπορούσαμε να μην προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω και να κάνουμε και το video cilp του! και σ' αυτό σας θέλουμε μαζί μας!

Αν θέλετε να βρεθείτε κι εσείς στα γυρίσματα του Video clip της Φελίσιας, μετά το challenge που της έγινε στο Μόρνι Κρου, στείλτε τώρα τα μηνύματά σας στο viber του Ρυθμού γράφοντας Video Clip κενό και το ονοματεπώνυμό σας και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Τρίτη 5/12!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ρ/Σ ΡΥΘΜΟΥ

Α. Εισαγωγή

Η εταιρεία «ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ MONΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E» με έδρα στο Μαρούσι Αττικής (Θεοτοκοπούλου 4 & Αστροναυτών), με ΑΦΜ 099085471 (εφεξής «Διοργανώτρια») διοργανώνει ένα διαγωνισμό με τίτλο «Videoclip Φελίσια» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός») η οποία διενεργείται μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Διοργανώτριας Ρυθμός 94.9 (o «Σταθμός»).

Β. Περιγραφή του Διαγωνισμού - Τρόποι Συμμετοχής

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν οι ακροατές του Ρυθμού 9,49 άνω των 18 ετών, που διαμένουν στην Αττική, έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό το προσωπικό του Ομίλου Αntenna, οι σύζυγοι καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού.
  1. Εγκυρότητα συμμετοχών: Ο Ρυθμός 9.49 διατηρεί το δικαίωμα επιβεβαίωσης της εγκυρότητας της εκάστοτε συμμετοχής, αλλά και το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε για παραποίηση της διαδικασίας συμμετοχής που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
  1. Τρόπος Διεξαγωγής: Οι ακροατές του Ρυθμού θα στείλουν μήνυμα στο λογαριασμό viber του σταθμού γράφοντας «videoclip». Οι ακροατές θα μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μόνο μία φορά.
  1. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι εάν κερδίσουν στο διαγωνισμό θα παραχωρήσουν τη συναίνεση τους για τη μαγνητοσκόπηση της εικόνας και της φωνής τους κατά τη διάρκεια του videoclip.

Γ. Έπαθλο

Την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα κλήρωση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό. Οι νικητές θα λάβουν μέρος στα γυρίσματα του videoclip της συνεργάτη και παραγωγού του Ρυθμού, κας Φελίσιας Τσαλαπάτη, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου στο comedy club LOS ANGELE (Κορυζή 4, Αθήνα). Οι νικητές θα ενημερώνονται από το Σταθμό για την απόδοση του επάθλου.

Δ. Διάρκεια Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 έως την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει κατά την κρίση του τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Το κοινό θα ενημερώνεται για τις αλλαγές αυτές με κάθε πρόσφορο μέσο.

Ε. Ανάκληση Διαγωνισμού

Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο του υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει αναρτήσει τους νέους όρους στην ιστοσελίδα του σταθμού.

ΣΤ. Προσωπικά δεδομένα –Δήλωση συναίνεσης

Η Διοργανώτρια ή/και τρίτοι ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τoυ θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό για τους σκοπούς των παρόντων όρων, διεξαγωγής του Διαγωνισμού και απόδοσης του Επάθλου. Με την συμμετοχή του στον Διαγωνισμό κάθε Συμμετέχων παρέχει την συναίνεσή του σε αυτή την επεξεργασία. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα τηρούνται από την Διοργανώτρια ή/και από τρίτους ως εκτελούντες την επεξεργασία κατ’ εντολή και για λογαριασμό τoυ για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα υποβολής έγγραφου αιτήματος στην Διοργανώτρια (στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 10-12) για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων βάσει της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποτεδήποτε την συναίνεσή του στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην συναίνεση πριν από την ανάκλησή της. Κάθε Συμμετέχων δεν θα δικαιούται να έχει πρόσβαση σε υλικό που περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα. Αρμόδια αρχή για υποβολή παραπόνων είναι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ζ. Αποδοχή των όρων – Συναίνεση

Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το Έπαθλο του ή θα χάνει αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός του εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

Η. Πνευματικά Δικαιώματα

Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας και του Σταθμού και απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει αυτών με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου.

Θ. Δικαιοδοσία - Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον παρόντα Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά