Προηγούμενες Διαγωνισμούς

"Σεβάς Χανούμ" από τον Ρυθμό 94.9!

21η Νοεμβρίου 2023 – 31η Δεκεμβρίου 2023

Ο Ρυθμός 94.9 είναι χορηγός επικοινωνίας και μας ταξιδεύει στο Θέατρο Σημείο για να παρακολουθήσουμε τη στη θρυλική "Σεβάς Χανούμ".

Σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου και με πρωταγωνίστρια την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η ιστορία της μιας τραγουδίστριας του ’50, πρόκειται να μας συνεπάρει.

sevas xanoum

Η υπόθεση του έργου:

Το 1983 μία από τις ωραιότερες λαϊκές φωνές της ελληνικής δισκογραφίας, η Σεβάς Χανούμ, διηγείται την ιστορία της ζωής της σ’ ένα παλιό προσφυγικό σπίτι της Θεσσαλονίκης, στο κασετοφωνάκι του ποιητή και εκδότη Γιώργου Χρονά. Η “αμαζόνα” - όπως ήθελε να την αποκαλούν- του ρεμπέτικου τραγουδιού τού μιλά για τον φλογερό της έρωτα με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον παρ ολίγον γάμο τους, για τον Πόντο, τη μεταπολεμική Αθήνα, τον Τσιτσάνη, την Μπέλλου, αλλά και για την αρρώστια και το παιχνίδι με τον θάνατο.

Αν θέλετε και εσείς να παρακολουθήσετε το μοναδικό έργο μιας θρυλικής τραγουδίστριας και να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στον αέρα του Ρυθμού 94.9 αλλά και στα social media του σταθμού για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά