Προηγούμενες Διαγωνισμούς

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τον "Ναπολέων"

13η Νοεμβρίου 2023 – 31η Δεκεμβρίου 2023

O Ρυθμός 94.9 σε προσκαλεί τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 07:30 μ.μ. στα Village Cinemas στο The Mall Athens στην Avant Premiere της ταινίας Ναπολέων!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix έρχεται να υποδυθεί τον εμβληματικό Γάλλο Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη υπό τη σκηνοθετική ματιά του Ridley Scott.

Η ταινία Ναπολέων είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η ταινία κυκλοφορεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσουμε μαζί την άνοδο και πτώση ενός θρύλου… στα Village Cinemas.

Αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την ταινία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συντονισμένοι στον αέρα αλλά και τα social media του Ρυθμού 94.9 και να μάθετε πως θα κερδίσετε!

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά