Προηγούμενες Διαγωνισμούς

ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και… «Υπερβολές!»

31η Οκτωβρίου 2023

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Δευτέρας στο μοναδικό έργο «Υπερβολές!», στις 21:00 και να γίνεις «μάρτυρας» τριών διαφορετικών «εξομολογήσεων» από τους: Κατερίνα Λυπηρίδου, Άγγελου Μπούρα, Δέσποινα Γιαννοπούλου, -οι οποίοι μέσα από 3 μονόπρακτα, λένε μια διαφορετική, ο καθένας, ιστορία για τη βία.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη σύνθεση και συνθήκη, όπου τρεις δημιουργοί με τη διπλή ιδιότητα συγγραφέα και σκηνοθέτη, κλήθηκαν να εξερευνήσουν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί τα όρια της φανερής αλλά και της κρυμμένης, υπόγειας βίας που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα. Έτσι δημιουργήθηκαν ειδικά για την παράσταση, τρία νεοελληνικά μονόπρακτα, τρεις διαφορετικές ιστορίες που ερμηνεύονται από τρεις ηθοποιούς. Αυτό που τα ενώνει είναι η έντονη διάθεση για χιούμορ, η έμπνευση από τη σύγχρονη πραγματικότητα και η επιλογή των δημιουργών τους να κινηθούν σε ψυχικά τοπία όπου η βία αγγίζει όρια αμφιλεγόμενα, σκοτεινά και περίπλοκα. Όπως η εποχή μας.

«Υπερβολές!» συνηθίζουμε να λέμε για ό,τι θεωρούμε ότι ξεπερνά τα όρια του «κανονικού», του «φυσιολογικού». Τι θεωρείται όμως σήμερα «κανονικό» ή «φυσιολογικό» και ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι σε θέση να τα ορίσει; Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για βία «κανονική» ή για συναισθήματα «υπερβολικά»; Ας μιλήσουμε για όλα αυτά…

ypervoles

Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις συντονισμένος τον αέρα αλλά και τα **social media του Ρυθμού 94.9 **για να μάθεις τον τρόπο.

Όροι & προϋποθέσεις - Γενικά