ΝΕΑ

Ο Ραδιομαραθώνιος στο Πρωινό και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1!

Το ✨ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ✨ μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον 6ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ του Ρυθμού 94.9 και για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, πιστός στο ετήσιο ραντεβού με τους ακροατές, έρχεται για 6η συνεχή χρονιά και εκπέμπει ασταμάτητα παρέα με τους παραγωγούς της πρωινής εκπομπής "ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ", Κώστα Μαλιάτση, Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Φελίσια Τσαλαπάτη για φιλανθρωπικό σκοπό από το Smart Park. Κάθε μέρα, όλη μέρα, πρωί- μεσημέρι- βράδυ- μεσάνυχτα- ξημερώματα… οι τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί βρίσκονται στον αέρα του σταθμού και μας κρατάνε παρέα για μία ολόκληρη εβδομάδα έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 θα εκπέμπουν non-stop από το εμπορικό κέντρο @smartpark_greece για έναν και μοναδικό σκοπό: Να συγκεντρώσουν μέσα από τον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για την ενίσχυση του έργου της @elepap_athens !

Το ✨ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ✨ μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον 6ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ του Ρυθμού 94.9 και για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, πιστός στο ετήσιο ραντεβού με τους ακροατές, έρχεται για 6η συνεχή χρονιά και εκπέμπει ασταμάτητα παρέα με τους παραγωγούς της πρωινής εκπομπής "ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ", Κώστα Μαλιάτση, Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Φελίσια Τσαλαπάτη για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ από το Smart Park έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου!