ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Ήβη Αδάμου! Σήμερα έχει γενέθλια και εμείς ακούμε αγαπημένα τραγούδια της

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

Η Ήβη Αδάμου είναι μια από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και σήμερα κλείνει τα 29!

Η λαμπερή τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αγία Νάπα της Κύπρου όπου και μεγάλωσε. Το ταλέντο της στη μουσική άρχισε να φαίνεται από πολύ νωρίς αφού στα 9 της συμμετείχε σε κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού κερδίζοντας την 1η θέση.

Λίγα χρόνια αργότερα θα συμμετάσχει στον μεγαλύτερο μουσικο διαγωνισμό της Ευρώπης εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Eurovision με το τραγούδι ''La La Love''!

Εμείς την γνωρίσαμε μέσα από το ελληνικό talent show ‘’The X-Factor 2’’ όπου η 16χρονη τότε Ήβη Αδάμου εντυπωσίασε κριτές και κοινό με την υπέροχη φωνή της.

Το 2010, συνεργάστηκε με τους Stavento για το τραγούδι «Σαν Έρθει Η Μέρα», το οποίο συμπεριλήφθηκε στο cd του συγκροτήματος «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό». Για το τραγούδι κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Video Clip Hip Hop» στα Mad Video Music Awards

Stavento & Ήβη Αδάμου "Σαν έρθει η μέρα"

Εκείνο το καλοκαίρι κυκλοφόρησε και τον πρώτο της δίσκο «Καλοκαίρι Στην Καρδιά» ο οποίος περιλάμβανε τα τραγούδια "Crashing Down", "Α.Γ.Α.Π.Η.", «Σώσε Με» και «Το Μυστικό Μου Να Βρεις».

Ivi Adamou - A_G_A_P_I

Η Ήβη Αδάμου από την αρχη της καριέρας μέχρι και σήμερα συνεχίζει να μας χαρίζει επιτυχίες αλλά και όμορφες μουσικές στιγμές μέσα από τις συνεργασίες της με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

Στέλιος Ρόκκος ft. Ήβη Αδάμου - Εμείς

Ήβη Αδάμου feat. Γιώργος Μαζωνάκης - Φωτιά Μου

Άκούμε μερικές απο τις τελευταίες επιτυχίες της ταλαντούχας τραγουδίστριας

Ήβη Αδάμου - Αγοράκι Mου

Stavento feat. Ήβη Αδάμου - Για Σένα

Ήβη Αδάμου - Ρίξε Με