ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Χρήστο Μάστορα! Σήμερα έχει γενέθλια και εμείς ακούμε 5 αγαπημένα τραγούδια του

Χρόνια Πολλά Χρήστο Μάστορα!

Ο Χρήστος με καταγωγή από το μειονοτικό ελληνοκατοικούμενο χωριό Βοδινό της Αλβανίας, ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του σε ηλικία 3,5 χρόνων. Από τότε κάτοικος κέντρου -συγκεκριμένα στο Κουκάκι- είχε μία μουσική πορεία από τα σχολικά ήδη χρόνια με εφαλτήριο το αρμόνιο του πατέρα του για να συνεχίσει με τη μεγάλη του αγάπη την κιθάρα. Άλλωστε όνειρό του ήταν να γίνει ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο. Μπορεί αυτό να μην έχει συμβεί αλλά από τη πρώτη του μπάντα στο Λύκειο τους True Illusion μέχρι τις αγαπημένες όλων MΕΛΙSSES το 2008 έχει καταφέρει και έχει γίνει ένας καλλιτέχνης που δεν σταματάει να φτιάχνει επιτυχίες.

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης έχει επιδείξει και κοινωνικό έργο με τον ίδιο να γίνεται δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το ζήτημα της ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από την Βόρειο Ήπειρο. Επιπλέον, το συγκρότημα έχει κάνει πολλές συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπως το 2019 όπου τραγούδησαν για τα 50 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το 2021 όπου έδωσαν το live streaming concert «ΜΕΛISSES for the dogs», τα έσοδα του οποίου δόθηκαν για δράσεις της Save A Greek Stray (SGS) για την προστασία των αδέσποτων.

Ο αγαπημένος frontman των Μελισσών φαίνεται πως έχει τον χρόνο σύμμαχο καθώς σε κάθε γενέθλια του είναι όλο και πιο πιο γοητευτικός!

Ακούμε 5 τραγούδια από τον ταλαντούχο τραγουδιστή!

Χρήστος Μάστορας - Αν

MELISSES - Για Μένα Βράδιασε

Χρήστος Μάστορας - Εγώ Για Δύο

MELISSES - Το Κρυφτό

Χρήστος Μάστορας - Δεν Έχω Ιδέα