ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

Το όνομα του έχει συνδεθεί με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες στη χώρα μας.

Από το 1995 μέχρι και σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας συντροφεύει με τη μουσική του σε κάθε στιγμή της ζωής μας και με αυτό το άρθρο επιλέξαμε να του ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά», κάνοντας μικρές στάσεις στη μουσική πορεία του καλλιτέχνη.

sndsj

Γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου του 1978, ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου, από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στην κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα.

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης από το 2000 έως το 2010 μεσουρανεί στα ελληνικά charts και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Ο πρώτος του δίσκος στην Ελλάδα «Παράξενη Γιορτή», κυκλοφορεί το 2000 και γίνεται πλατινένιος σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το 2001 το single «Δεν έχω χρόνο» ανεβάζει τη δημοτικότητά του στην κορυφή.

Ακολουθεί το «Κρυφό φιλί» (2002), το «Μόνος Μου» κυκλοφορεί το 2003 με δύο κομμάτια από τον δίσκο το «Αν Μου Τηλεφωνούσες» και το «Πάρτυ» να γίνονται ύμνος για κάθε «χωρισμένη ψυχή».

Την άνοιξη του 2004 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κυκλοφορεί την τρίτη του προσωπική δουλειά με τίτλο «Ακατάλληλη Σκηνή». Η συμμετοχή του στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, τον καθιερώνουν ως εγχώριο σταρ.

δκξνσ

Το 2006 το Χέρια Ψηλά (Φίλοι και Εχθροί) έγινε το πιο επιτυχημένο τραγούδι της δεκαετίας του 2000, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την I.F.P.I.

Την άνοιξη του 2006 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοιράζεται τη σκηνή με τον Γιώργο Νταλάρα για τον οποίο έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ο πιο αγαπημένος του Έλληνας τραγουδιστής καθώς τον θαυμάζει από τα παιδικά του χρόνια.

δκξνφσξ

Το 2007 πραγματοποιεί μια μοναδική συνεργασία με τους Reamonn στο τραγούδι ''Tonight''.

Το 2010 κερδίζει το βραβείο του τραγουδιστή με τις περισσότερες πωλήσεις της δεκαετίας Best Selling Artist Of The Decade, καθώς οι πωλήσεις των δίσκων του είχαν ξεπεράσει τα 3.500.000!

Από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα μας έχει χαρίσει εξαιρετικές μουσικές στιγμές για να ντύσουμε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Χρόνια Πολλά ονειρικέ Μιχάλη Χατζηγιάννη!