ΝΕΑ

Αυτά είναι τα 5 τραγούδια του Πάνου Κιάμου που ξεχωρίσαμε!

Χρόνια Πολλά Πάνο Κιάμο!

Από τη Ρίτα Τριανταφύλλου

Και ποιος δεν έχει ακούσει τραγούδια του; Και ποιος δεν έχει ερωτευτεί ή κλάψει με τους στίχους του; Ένας καλλιτέχνης που μας συστήθηκε το 1998 μέσα από το άλμπουμ του «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη», από το οποίο ξεχώρισαν αμέσως τα τραγούδια «Όλα για σένανε μιλάνε» και «Τρελός για σένα» και έκτοτε ακολούθησαν αμέτρητες επιτυχίες. Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Πάνο Κιάμο, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου το 1975 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Από μικρό παιδί του άρεσε το τραγούδι και παρόλο που είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή, προτίμησε να ασχοληθεί με αυτό. «Πήρα την απόφαση να γίνω τραγουδιστής στα 12 μου χρόνια. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός, ήταν η εποχή που οι γονείς ήθελαν τα παιδιά τους να γίνουν επιστήμονες. Πήγαινα μαζί με τον πατέρα μου που τύπωνε αυτόγραφα και γνώριζα τους τραγουδιστές! Τραγουδούσα συνέχεια και ο πατέρας μου το πίστευε και το ήθελε. Ο πατέρας μου είναι ο μάνατζέρ μου! Δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωναν τις αφίσες των καλλιτεχνών» είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του.

Μετά από λίγο καιρό άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Ελένη Δήμου.

Το 1998, κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη», ενώ το 1999 συνέχισε με το δεύτερο άλμπουμ του «Δεν είσαι μόνη».

Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε αρκετά άλμπουμ, όπως το «Είσαι παντού» (2005), το «Χωρίς νερό μπορώ» (2005), το «Γύρνα σε μένα» (2007), το «Θα ζήσω για μένα» (2010), το «Δεν θέλω επαφή» (2013), το «Από αστέρι σε αστέρι» (2015) και πολλά ακόμη.

Σήμερα, ο Πάνος Κιάμος γίνεται 47 ετών και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια του.

Απωθημένο

Γύρνα πίσω

Εύκολα

Αλλού εσύ

Από αστέρι σε αστέρι