ΝΕΑ

Νίκος Χατζηνικολάου: Η αποκάλυψη για την ομιλία του, τα παιδικά χρόνια, η σύζυγος Κρίστη Τσολακάκη, τα χαρακτηριστικά γυαλιά οράσεως

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show”, με καλεσμένο τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του “Ενώπιος Ενωπίω” μίλησε για όλα.

«Δεν ήμουν των άκρων. Δεν έκανα ακραία πράγματα. Αν εξαιρέσω μια αποβολή στην Τρίτη Λυκείου. Με έπιασε ο Θεολόγος που ήταν παπάς να καπνίζω σε ένα μπαράκι και μου έδωσαν δυο μέρες αποβολή οι οποίες όμως έγιναν τέσσερις γιατί έπιασα τον παπά και του είπα, “ντροπή σου, με κάρφωσες και είσαι και παπάς”. Όταν έφυγα από τη Θεσσαλονίκη ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί άφησα πίσω τους κολλητούς μου και το πρώτο μου κορίτσι, για ένα μήνα δεν έβγαινα από το σπίτι παρά μόνο για να πάω στη σχολή… Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πάω σπίτι και να μιλήσω με τους φίλους μου και το κορίτσι μου» είπε o Νίκος Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο Glance.gr