ΝΕΑ

Αγγελική Ηλιάδη: Εσύ τι γνωρίζεις για την τραγουδίστρια;

Από την Ειρήνη Γιαννακούρου

Η Αγγελική Ηλιάδη, είναι μία από τις πιο όμορφες τραγουδίστριες, όπου με τις εμφανίσεις της τραβάει τα βλέμματα όλων.

Η τραγουδίστρια, γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1977 στην Αθήνα. Είναι κόρη των Έφη και Βασίλη Ηλιάδη και έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Κώστα.

Μάλιστα, ο αδερφός της είναι και personal trainer της, της έχει φτιάξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής για να είναι πάντοτε σε φόρμα. Η ίδια, σε συνέντευξή της έχει αναφέρει πως δεν προσέχει τόσο την διατροφή της αλλά γυμνάζεται αρκετά. «Δεν έδινα πάντα πολλή σημασία στη διατροφή μου και εξακολουθώ να είμαι έτσι. Όταν θέλω να φάω κάτι, δεν θα αντισταθώ. Τρώω τα πάντα. Δεν προσέχω ούτε τις θερμίδες ούτε την ποσότητα της μερίδας μου. Ωστόσο προσέχω τους συνδυασμούς φαγητών» δήλωσε η τραγουδίστρια. Επίσης, πρόσθεσε ότι «Δεν ζυγίζομαι ποτέ, δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι. Καμιά φορά όταν περνάω από φαρμακείο θα ανέβω στη ζυγαριά. Αν έχω πάρει κιλά το καταλαβαίνω από τα ρούχα μου».

Επαγγελματικά με τη μουσική ασχολήθηκε αφού τελείωσε πρώτα το σχολείο και η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως τραγουδίστρια, πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο το 1995, μαζί με τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου.

Ακόμα, παράλληλα με τη μουσική το 1998, κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, παίρνοντας μέρος στην ταινία "Ας περιμένουν οι γυναίκες'', με έναν ρόλο όπου μιμείται μία νέα τραγουδίστρια που κλέβει την καρδιά του Γιάννη Ζουγανέλη και οι πρωταγωνιστές είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς και ο Αργύρης Μπακιρτζής.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, έχει τίτλο «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» και έγινε το 2003. Τη μουσική ανέλαβε ο Κώστας Μηλιωτάκης και στίχους ο Πάνος Φαλάρας, ο Κοσμάς και η Εβίτα Μπουρμά.

Ακόμα, έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά αλλά και σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής όπως με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Βασίλη Καρρά, την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Δέσποινα Βανδή, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Αντύπα και τον Σάκη Ρουβά.

Σήμερα, η Αγγελική Ηλιάδη έχει γενέθλια και με αφορμή αυτό ξεχωρίσαμε πέντε τραγούδια της και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

1) " Έλα Και Πάρε Με"

2) "Μαζί Σου Πετάω"

3) "Τη μοναξιά φοβάμαι"

4) "Με Τα Μάτια Σου Το Λέω"

5) "Ποτέ δεν έφυγες"