ΝΕΑ

Η σακχαρόζη είναι η πολύ αγαπητή σε όλους μας ζάχαρη που βρίσκεται συχνά κρυμμένη εκεί που δεν το περιμένεις!

Η Ελένη μας μιλάει για ένα από τα πιο συνηθισμένα συστατικά στα τρόφιμα που καταναλώνουμε: τη ζάχαρη! Μας περιγράφει για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν: "Το βασικό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι όλοι οι υδατάνθρακες με την διαδικασία της πέψης θα καταλήξουν σε απλή γλυκόζη και τελικά θα επηρεάσουν με αύξηση τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε πως να διαβάζουμε τις ετικέτες τροφίμων και με ποιά ονόματα μπορεί να βρίσκεται κρυμμένη η ζάχαρη στα τρόφιμα!"

Ακούστε το επεισόδιο εδώ: