ΝΕΑ

O Sigma Δεν Ζει το Rap Game Όπως το Φανταζόταν

Μια κουβέντα με έναν από τους πιο ενδιαφέροντες newcomers της rap σκηνής, που έχει έρθει για να γράψει τη δική του ιστορία.

Με την εγχώρια rap σκηνή να γιγαντώνεται -και να γίνεται όλο και πιο παραγωγική- είναι πραγματικά δύσκολο για έναν newcomer να ξεχωρίσει. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη και τον παράγοντα πανδημία, ο οποίος έχει αφαιρέσει από τους μουσικούς τη δυνατότητα να βγουν εκεί έξω και να επικοινωνήσουν την τέχνη τους άμεσα. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν μέσα στο 2020 πάντως ήταν αυτό του Sigma.

Ο 19χρονος rapper που ανήκει στο roster της Offbeat Records έβγαλε ένα από τα πιο όμορφα και μελωδικά rap album της χρονιάς με τίτλο Karma. Δεν έχει κάνει «διαστημικά» νούμερα, όμως, αποτελεί μια πολύ γερή βάση πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί κάτι πραγματικά δυνατό.

Τέσσερα από τα οκτώ κομμάτια του δίσκου είχαν ήδη κυκλοφορήσει, όπως το Kyma με τον Saske ή το It Is What It Isn't με τον Hawk. Μαζί με το Sorry στο οποίο συμμετέχει ο Mente Fuerte, είναι τρεις τεράστιες συνεργασίες για έναν πρωτοεμφανιζόμενο. Όλοι είδαν κάτι στον αθηναίο rapper που έχει έρθει για να μείνει και θέλησαν να μπουν στο εν λόγω project. Λίγο πριν φύγει η χρονιά που έμελλε να τον φέρει στα ηχεία μας, μίλησα μαζί του για τη μέχρι στιγμής πορεία του, τα beefs των συναδέλφων του και φυσικά το μέλλον.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο VICE εδώ!