ΝΕΑ

Είναι ο Stan ένα “Παράξενο Παιδί”;

Χρόνια Πολλά Stan!

Από τη Ρίτα Τριανταφύλλου

Το πραγματικό του όνομα είναι Στράτος Αντιπαριώτης, όλοι όμως τον ξέρουμε ως Stan. Ένα 23χρονο αγόρι που εμφανίστηκε απρόσμενα στη ζωή μας το 2010, μέσα από το single του Bo “Θα 'Θελα” και από τότε μας έχει συντροφεύσει σε πολλές στιγμές μας, από τα εφηβικά μας χρόνια μέχρι σήμερα, σε ταξίδια, έρωτες και χωρισμούς.

Ήρθε από την Πάρο, όπου και μεγάλωσε και μέσω ενός φίλου που είχε στην Αθήνα, ο οποίος ήταν μουσικός παραγωγός, ξεκίνησε να τραγουδά. Αγαπούσε τη μουσική από πάντα, αλλά σαν επάγγελμα μπήκε τυχαία στη ζωή του. Έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα, δούλεψε για αρκετά χρόνια μαζί του ως ηλεκτρολόγος, πριν γίνει μουσικός. «Όσοι γνωρίζουν τον πατέρα μου λένε πως μοιάζουμε πάρα πολύ στην εμφάνιση, αλλά και στο χαρακτήρα. Για μένα είναι το ιδανικό πρότυπο άντρα. Είναι σωστός με την οικογένεια και φρόντιζε να μη λείπει τίποτα από τα παιδιά του. Όταν μεγαλώσω και αν με ευλογήσει ο Θεός να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να γίνω σαν τον πατέρα μου» έχει πει παλαιότερα σε συνέντευξή του.

Τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία, τα έκανε τον Δεκέμβριο του 2009 συνυπογράφοντας τα τραγούδια των Vegas “Γιατί” και “Φιλί”, ενώ επίσημα η ενασχόλησή του με το τραγούδι ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2011, με το single «Αν Μου Φτάναν Τα Λεφτά» σε συνεργασία με τον Νίκο Βουρλιώτη, που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI.

Ακολούθησαν αρκετές επιτυχίες, όπως το “Ταξίδεψέ Με”(2011), το “Ένα Βράδυ”(2012), το “Καλοκαιρινή Δροσιά”(2012) και πολλές ακόμη. Ο δίσκος του, με τίτλο «Να με ερωτευτείς» έγινε πλατινένιος, ενώ έχει υπογράψει τους στίχους και τη μουσική σε πολλά τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων, είναι οι Μέλισσες, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Τάνια Καρρά και πολλοί άλλοι.

Το 2016, υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records και παράλληλα ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία ICON MUSIC Records, μέσα από την οποία, με τη βοήθεια της ομάδας του, αναδεικνύει νέους ταλαντούχους μουσικούς.

Τα τραγούδια του, εκτός από τις εκατομμύρια προβολές που έχουν στο YouTube, ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και γίνονται διασκευές από πολλούς δημοφιλείς καλλιτέχνες ξένων χωρών.

Σήμερα, ο Stan γίνεται 35 ετών και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια του.

Ταξίδεψέ Με

Όταν Αγαπάς

Και Ζηλεύω Που Σ' Έχει

Παράξενο Παιδί

Κι Αν