ΝΕΑ

Όταν ο Γιώργος συνάντησε τη Ζέτα!

Χρόνια Πολλά Γιώργο Καπουτζίδη & Ζέτα Μακρυπούλια!

Συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2004 στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε πρόταση στη Ζέτα Μακρυπούλια να συμμετάσχει στη σειρά «Στο Παρά 5», το σενάριο της οποίας υπέγραφε ο ίδιος. Μια σειρά που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες παραγωγές στα χρονικά της τηλεόρασης και ανέδειξε τον πολυτάλαντο αυτόν άνθρωπο, ο οποίος ξεχώρισε χάρη στο έργο του και στην προσωπικότητά του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης γεννήθηκε το 1972 στις Σέρρες, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όμως τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Στο ευρύ κοινό συστήθηκε ως Ουρουγουανός Χοσέ στην κωμική σειρά «Σαββατογεννημένες», η οποία ήταν και η πρώτη του σεναριακή δουλειά. Ακολούθησε η σειρά φαινόμενο, «Στο Παρά 5», στην οποία εκτός από σεναριογράφος ήταν και ο ένας από τους πέντε πρωταγωνιστές. Ο ρόλος του, ως Σπύρος Δελόγλου τον έφερε κοντά με την Αμαλία Αντωνοπούλου, την οποία υποδύθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα της Αιτωλοακαρνανίας, από τα παιδικά της κιόλας χρόνια, φαινόταν πως «ήρθε για να μείνει». Γεννήθηκε το 1978 και σε ηλικία 13 ετών, έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα συμμετέχοντας σε διαφημίσεις καθώς και στο show που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, «Ciao ANT1». Ωστόσο, η μεγάλη ευκαιρία ήρθε για εκείνη, όταν πήρε τον ρόλο της Αμαλίας στη σειρά «Στο Παρά 5».

«…Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το “Παρά Πέντε”. Αυτό το δώρο δύσκολα σ’ το κάνει κάποιος» ανέφερε σε συνέντευξη η ηθοποιός και παρουσιάστρια για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η Ζέτα και ο Γιώργος πέρασαν μια τετραετία, που ήταν σχεδόν σαν αδέρφια. Έκαναν ταξίδια και βραδινές εξόδους, ενώ το 2006 παρουσίασαν μαζί τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δρόμοι τους χωρίστηκαν εξαιτίας των διαφορετικών υποχρεώσεών τους, αλλά και ορισμένων…παρεξηγήσεων μεταξύ τους. Πρόσφατα όμως, συναντήθηκαν και πάλι στο πλατό της εκπομπής «Celebrity Game Night», μαζί με όλη την παρέα του “Παρά Πέντε” για να θυμηθούν ξανά τα παλιά.

Ένα από τα κοινά του Γιώργου και της Ζέτας, είναι η ημέρα των γενεθλίων τους. Σήμερα, λοιπόν, έχουν γενέθλια και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις 5 αγαπημένες μας στιγμές τους από τη σειρά.

«Βιργινία, δεν είσαι σωστή συνάδελφος»

Ως επί το πλείστον

Αμαλία – «Εθελοτυφλείς»

Τα κουνέλια

Φρίντα – Το Πανεπιστήμιο