ΝΕΑ

«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» με τον Χρήστο Μάστορα

Από τη Ρίτα Τριανταφύλλου

Όλα μοιάζουν καλοκαίρι! Το γλυκό αεράκι που σε φυσάει στο πρόσωπο, τα τραγούδια, ο χορός, τα γέλια, οι δρόμοι που πλημμυρίζουν από κόσμο, οι μουσικές συναυλίες που «γεμίζουν» τα καλοκαιρινά θέατρα, οι βραδιές που δεν θες να ξημερώσουν. Όλα!

Μια τέτοια βραδιά ήταν και η χθεσινή. Μια βραδιά, που δεν ήθελα να ξημερώσει, γιατί ήταν μαγική! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

people

Χθες, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του συγκροτήματος «Melisses». Ο Χρήστος Μάστορας, με τις μοναδικές του ερμηνείες, μας ταξίδεψε από τα «Κύθηρα» και την «Ιθάκη» στην «Τζαμάικα» και στα αστέρια, σε μια νύχτα γεμάτη εκπλήξεις και συγκίνηση.

xristos mastoras

Φυσικά, στο ταξίδι αυτό, δεν ήταν μόνος του. Ήταν μαζί του, οι συνεργάτες και φίλοι του, η διεθνούς φήμης Ελληνοαμερικανίδα Rita Wilson, με την οποία τραγούδησε το επιτυχημένο ντουέτο τους «Let Me Be», η ταλαντούχα Κατερίνα Λαζαρίδου, το φαβορί του φετινού «X Factor», η οποία αποδέχτηκε on air την πρόταση που της έκανε ο coach της, Χρήστος Μάστορας, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου live του talent show, καθώς και 8.000 θεατές, περίπου, που είχαν κατακλύσει το Θέατρο.

mastoras - rita wilson

mastoras - katerina lazaridou

To κορυφαίο συγκρότημα, βρισκόταν στη σκηνή για περισσότερες από 3 ώρες, ενώ παρουσίασε σε πρώτη μετάδοση, αποκλειστικά για το κοινό της συναυλίας, το videoclip της νέας του επιτυχίας «Για Μένα Βράδιασε».

Και «Αν» «Έλεγες» πως «Όλα τελειώσαν» εδώ, έκανες λάθος, γιατί φυσικά δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Απρόοπτα για εμάς δηλαδή, για να λέμε και την αλήθεια, αφού ο Χρήστος Μάστορας είχε προετοιμαστεί και γνώριζε τι θα συμβεί. Ο Σπύρος Κουδούνης, ο ντράμερ του συγκροτήματος, εν μέσω της συναυλίας, αιφνιδίασε την κοπέλα του και όλους εμάς, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Η κοπέλα σαστισμένη και με δάκρυα στα μάτια, είπε το πολυπόθητο "ναι" στον σύντροφό της και το κοινό τους καταχειροκρότησε.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας, αρκετά συγκινημένος και ο ίδιος, πείραζε τον συνεργάτη του και τον προειδοποίησε να μην τολμήσει να την πληγώσει ποτέ!