ΝΕΑ

ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 22 Ιουνίου!

ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 22 Ιουνίου!

«…και αντίστροφα ο χρόνος μετράει» για την 46η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, όπου η οικοδέσποινα Ράνια Κωστάκη, θα υποδεχτεί για 2η φορά, τον πολύ, πολύ αγαπημένο μας Μιχάλη Χατζηγιάννη, για να μας χαρίσουν μια ΝΥΧΤΑ γεμάτη αναμνήσεις αλλά και εκπλήξεις!

O Mιχάλης Χατζηγιάννης θα βρεθεί και πάλι στην εκπομπή ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, μετά από 4 χρόνια. Με την χαρακτηριστική φωνή που μας ταξιδεύει, ο συνθέτης και ερμηνευτής των τεράστιων επιτυχιών «Μόνο στα όνειρα», «Κανένας μόνος», «Χορεύω» και άλλων, θα μας χαρίσει ακόμα μια ξεχωριστή ΝΥΧΤΑ για να την απολαμβάνουμε ξανά και ξανά στο www.rythmostube.gr.****

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πολυτάλαντος μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης, είναι από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, με καριέρα πάνω από 20 χρόνια.

Συντονιζόμαστε, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ράνια Κωστάκη, και στις 21.30 στο επίσημο κανάλι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να ακούσουμε μοναδικά και αξέχαστα τραγούδια!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!