ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Θοδωρή Μαραντίνη! Μαθαίνουμε 5 πράγματα που δεν ξέραμε για τον τραγουδιστή των Onirama

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς frontman στη χώρα μας. Με δισκογραφία που μετράει δύο δεκαετίες και singles που έχεουν αφήσει εποχή.

Ένας μοσυικός, πατέρας και καλλιτέχνης που μας έχει κάνει να τον αγαπήσουμε τόσο για το ταλέντο του όσο και τη ταπεινότητα του. Με τους Onirama έχει φτάσει στις μεγαλύτερες σκηνές και να κάνει τους θαυμαστές να παραληρούν.

Ένας καλλιτέχνης που μας τραγούδησε για την αγάπη και μας έκανε να πιστέψουμε στην ύπαρξη της. Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας έχει κάνει να χορέψουμε, να συγκινηθούμε αλλα και μας κράτησε συντροφιά στις πιο όμορφες στιγμές.

Σήμερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 5 πράγματα που ίσως δεν ξέραμε για τον τραγουδιστή.

  1. Είναι αυτοδίδακτος! Οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή.
  1. Αν και σπούδασε Management στο ICBS η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα η μουσική.
  1. Όταν πήγαινε στρατό, έκανε γνωριμίες που του άλλαξαν την ζωή καθώς αργότερα αυτοί οι φίλοι έγιναν οι Onirama!

onirama

  1. Θεωρεί τον εαυτό του χαζομπαμπά ενώ έχει δηλώσει πως: «Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Γίνομαι και χαζός και το παραχαίρομαι».
  1. Έχει μάθει να δέχεται περισσότερο την κριτική από παλιά. Μάλιστα είχε δηλώσει στο παρελθόν: "Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας δεχόμαστε bullying, από προσωπικά θέματα, από επαγγελματικά θέματα. Δυστυχώς υπάρχει στην κοινωνική δομή. Καλό είναι να γυρίσουμε στα σχολεία και στα παιδιά και να μάθουμε από εκεί να χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία με ευγένεια, ήθος και ενσυναίσθηση."