ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Νικηφόρε! 10 Facts που ίσως δεν ήξερες για την ζωή του!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τον Νικηφορό τον αγαπάμε ως τραγουδιστή και πρόσφατα τον λατρέψαμε ως coach στο Just The 2 of Us. Ένας τραγουδιστής που μας διασκεδάζει και φροντίζει να μας κάνει παρέα σε όλες τις όμορφες στιγμές μας.

Η καταγωγή του από την Πρέβεζα και τη Ρόδο ίσως ευθύνεται για τον φανταστικό του, χαρακτήρα. Είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες των τελευταίων ετών με επιτυχίες και τραγούδια που τον έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει.

Σήμερα, ο Νικηφόρος έχει γενέθλια και εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας, 10 facts που ίσως δεν ξέρατε για την ζωή του!

  1. Μεγάλωσε στην Πρέβεζα ενώ περνούσε όλα τα καλοκαίρια του στην Ρόδο. Αγαπάει πολύ την Πρέβεζα και το καταλάβε μεγαλώνοντας όταν πήγε διακοπές με τους φίλους του.
  1. Οι γονείς του ήθελαν να σπουδάσει, κάτι που έκανε. Έχει σπουδάσει Φυσική στην Πάτρα και τελικά κάνει αυτό που αγαπάει. Το τραγούδι.
  1. Ξεκίνησε από το X-Factor πρίν από 12 χρόνια. Παρέμεινε στο παιχνίδι 12-13 εβδομάδες ενώ υπήρξε στον ίδιο διαγωνισμό με την Ήβη Αδάμου και την Ελευθερία Ελευθερίου.
  1. Δεν ήθελε να πάει στο J2US γιατί δεν συμπαθούσε τον Νίκο Κοκλώνη αλλα τελικά όταν συναντήθηκε μαζί του άλλαξε τελείως γνώμη.
  1. Όταν ήταν παιδί ζήλευε τον Χρήστο Σαντικάι επειδή ήταν ένα παιδί που ήταν διάσημο και τραγουδούσε στην τηλεόραση. Έτσι, όμως, όπως τα έφερε η ζωή έγιναν κολλητοί και ήταν ο Νικηφόρος που έκανε το «προξενιό» του Σαντικάι με την Λάουρα Νάργες.
  1. Το Celebrity Crush του Νικηφόρου όταν ήταν μικρός ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη όταν παρουσίαζε το πρωινό στον Ant1.

sofia alimperti

  1. Είναι πολύ εξωστρεφής. Πάντα έλεγε αυτό που σκεφτόταν ενώ έχει τύχει να τον παρεξηγήσουν στη δουλειά επειδή είπε ανοιχτά την άποψη του.
  1. Ακόμη και αν έχει ταξιδέψει μέχρι την Αυστραλία, φοβάται πολύ τα ταξίδια με τα αεροπλάνα.
  1. Όταν πήγε φαντάρος το 2016 ένιωσε ότι «μηδένισε το κοντέρ» της καριέρας του και πως έπρεπε να αποδείξει ποιος είναι ο Νικηφόρος από την αρχή.

nikiforos

  1. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα όταν στο ωδείο ήταν μια όμορφη κοπέλα στο τμήμα με τις κιθάρες και θεώρησε ότι εκείνη θα του μάθαινε. Τελικά, δεν ήταν εκείνη η δασκάλα αλλα ο Νικηφόρος έμαθε να παίζει κιθάρα.