ΝΕΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα – Η δημόσια εξομολόγηση που συγκινεί

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους Πρωταγωνιστές σηκώνοντας το πέπλο των προσωπικών αποκαλύψεων σχετικά με τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, η οποία την καθόρισε όπως σημείωσε η ίδια.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πως βίωσε την κρίσιμη στιγμή το Μάιο του 2020 στο χαρακτηριστικό κτήριο στην Καλλιθέα, αφηγούμενη με λεπτομέρειες τις στιγμές ακριβώς πριν την σημαδιακή επίθεση:

“Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και όλα ήταν θολά. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το φαρμακείο που υπάρχει απέναντι. Σκέφτηκα ότι θέλω βοήθεια και θυμήθηκα αυτό. Δεν κοίταξα καθόλου όταν πέρασαν το δρόμο. Δεν έβλεπα. Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα στο Glance.gr