ΝΕΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: Συγκινεί η αφήγηση για το μοιραίο βράδυ του Πάνου Νάτση – “Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου!”

Την καρδιά, τις αναμνήσεις και τις σκέψεις του άνοιξε στην εκπομπή Το Πρωινό ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της νέας του σειράς Σέρρες, η οποία προβάλλεται αποκλειστικά στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Ο αδικοχαμενος Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστεί στη σειρά που γυρίστηκε εν πολλοίς στην ομώνυμη πόλη, με τον αγαπημένο σεναριογράφο και ηθοποιό να ανοίγει τη ψυχή του για το τελευταίο βράδυ του νεαρού πρωταγωνιστή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκίνησε να διηγείται εκείνες τις ώρες, μετά το πάρτυ γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη:

“Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Γιορτάσαμε τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, έμεινα εγώ στο σπίτι της Αλεξάνδρας και το πρωί πήρα το πρωινό δελφίνι για την Αίγινα. Με το που φτάνω στην Αίγινα, με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει ότι έγινε αυτό και αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Glance.gr