ΝΕΑ

Eurovision 2022: Ο Sheldon Riley θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία!

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο Sheldon Hernandez, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Sheldon Riley , είναι Αυστραλός τραγουδιστής και θα εκπροσωπήσει την Αυστραλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 με το τραγούδι του " Not the Same ", που κυκλοφόρησε ως single στις 15 Φεβρουαρίου 2022. Επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 , που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, τον Μάιο του 2022. Το τραγούδι γράφτηκε από κοινού από τον Ράιλι με τους Καμ Νάκσον και Τίμι Τεμπλ και παραγωγή του Νάκσον, και έχει να κάνει με τις «διακρίσεις και τον αποκλεισμό».

Ο Sheldon έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς τόσο για τα δυνατά οπτικά στοιχεία στις ερμηνείες του όσο και για τη συναρπαστική μουσική του. Ο Sydneysider θεωρεί ότι η ερμηνεία, το τραγούδι, το γράψιμο και το παίξιμο πιάνου είναι εγγενή σε αυτό που είναι. θεωρώντας τη μουσική ως τον πιο αγνό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων του και επιτρέποντας στον εαυτό του να θεραπεύσει. Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Sheldon κέρδισε τη Eurovision – Australia Decides με το τραγούδι του Not The Same … αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη του φορά στους διαγωνισμούς τραγουδιού, έχοντας προηγουμένως διαγωνιστεί στο The X Factor Australia , στο The Voice Australia και ακόμη και στο America's Got Talent .

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο Ozzie λέει: Είναι η ιστορία που ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα ποτέ ότι θα μπορούσα να πω. Γραμμένο από τις αναμνήσεις ενός παιδιού που σε ηλικία 6 ετών διαγνώστηκε με σύνδρομο Asperger. Μεγάλωσα σε δημόσια κατοικία, μετακόμισα από σπίτι σε σπίτι, χωρίς να γνωρίζω τη σεξουαλικότητά μου, ανάμεσα σε μια βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια. Ένα μονοπάτι που έχει ήδη χαράξει που δεν θα μπορούσα ποτέ να κατανοήσω σωστά ή να αλληλεπιδράσω με άλλους ανθρώπους ».