ΝΕΑ

Πέρασα Ένα Απόγευμα Χαζεύοντας Tattoo Αφιερωμένα στον Παντελή Παντελίδη

O Παντελής Παντελίδης ήρθε από το πουθενά, έζησε γρήγορα και πέθανε νέος, όπως θα μπορούσε να έχει κάνει ένας rockstar. Στη μικρή πορεία που διέγραψε στον χώρο της μουσικής, δηλαδή από το 2010 όταν άρχισε να γίνεται viral μέσω Youtube, μέχρι το 2016 και το τραγικό τροχαίο που του κόστισε τη ζωή, άφησε πίσω του μια μικρή δισκογραφία γεμάτη hit.

Ήταν ένα φαινόμενο, ένας νέος της διπλανής πόρτας που κατάφερε με την αξία του να πετύχει σε αυτό που αγαπά. Αυτός ήταν ο λόγος που απέκτησε ένα τεράστιο και πιστό κοινό. Η κηδεία του συγκέντρωσε χιλιάδες άτομα και η μουσική του παραμένει ζωντανή.

Δεν είναι λίγοι οι fans που τον αγάπησαν τόσο, ώστε να κάνουν τατουάζ αφιερωμένα σε αυτόν. Με μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο μπορείς να βρεις αμέτρητα tattoo με το πρόσωπο, τους στίχους και το logo του Παντελή Παντελίδη.

Για κάποιο περίεργο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, ένα απόγευμα χάθηκα στη μαγεία των αποτελεσμάτων που έβρισκα όταν έγραφα σε διάφορες μηχανές αναζήτησης τις λέξεις «Παντελίδης Tattoo». Εντυπωσιάστικα από τον αριθμό των ανθρώπων που αφιέρωσαν ένα μέρος του δέρματός τους για να τιμήσουν τον Παντελίδη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος Έλληνας καλλιτέχνης που να έχει τόσα πολλά tattoo προς τιμήν του. Αποφάσισα, λοιπόν, να συγκεντρώσω αυτά που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Vice.gr