ΝΕΑ

Ο Πάνος Βλάχος στηρίζει τη Νατάσσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία

Ο ηθοποιός πήρε θέση, σχετικά με τις αντιδράσεις, που δημιουργήθηκαν, μετά την είδηση, ότι η Νατάσσα Μποφίλιου θα λάβει μέρος σε αντιπολεμική συναυλία

Ο Πάνος Βλάχος, τοποθετήθηκε δημόσια για την συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, μετά «θύελλα» αντιδράσεων στα social media.

Υπενθυμίζεται, πως όταν έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί κατηγόρησαν την ερμηνεύτρια σε Twitter και Facebook, ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση» ή «εξισώνει θύτες και θύματα».

Ανάμεσά σε όσους σχολίασαν το γεγονός, ήταν και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε τις δικές του σκέψεις, για την Νατάσσα Μποφίλιου. Στη σχετική ανάρτησή του, ο ηθοποιός έγραψε: «Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο απο την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φιλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Δείτε την συνέχεια στο protothema