ΝΕΑ

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Τηλεοπτική επανασύνδεση

Την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της.

Αυτή η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού του Αντ1 ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς να έχει διαρρεύσει σε δημοσιογραφικά sites ή εκπομπές.

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο σχετικά με τη συμφωνία. «Πως φτάσαμε στη συμφωνία; To συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΙ είχε όρο πως εάν δεν αξιοποιηθεί σε κάποιο πρότζεκτ, θα μπορούσε να αποδεσμευτεί στο τέλος του έτους. Όπως και έγινε. Μετά την τυπική αποδέσμευση του για την οποία ενημέρωσε τον ΣΚΑΙ, κινήθηκαν ταχύτατα τα στελέχη του ΑΝΤ1, ήρθαν σε επαφή με τον Γιώργο Λιάγκα και έτσι κλείστηκε η συμφωνία» είπε ο δημοσιογράφος, με τον Βαγγέλη Περρή να προσθέτει: «Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι σταθερά εδώ στην εκπομπή μαζί με τη Φαίη κάθε μέρα και όχι σε λινκ. Θα είναι εδώ».

Επίσης, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι ήξερε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα από όταν ήταν ακόμη «σπόρος», δηλαδή από την αρχή της ανακοινώθηκε αυτή η σκέψη και αμέσως συμφώνησε, αποδεικνύοντας αυτή τη θέση το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε αυτής της κίνησης και απόφασης.

ΠΗΓΗ: fthis.gr