ΝΕΑ

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης... Αυτά είναι τα 10 αγαπημένα τραγούδια του κοινού

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να μην είναι πια κοντά μας, ωστόσο τα τραγούδια και το ταλέντο του δεν ξεχνιούνται ποτέ. Τραγούδια που αγαπήθηκαν και συγκίνουν πολύ κόσμο ακόμα και σήμερα, 6 χρόνια ακριβώς μετά τον θάνατο του.

Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από την ζωή με τον πιο άδικο τρόπο. Εμείς για να τον τιμήσουμε αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα 10 αγαπήμενα τραγούδια του κοινού.

1) «Πυρκαγιά»

Το τραγούδι «Πυρκαγιά» κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos Emi. Την μουσική και τους στίχους είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης. Το τραγούδι ήταν μέρος του άλμπουμ « Πανσέληνος Και Κάτι - Εκ-Πνοή [Β' Μέρος]».

2) «Γίνεται»

Τους στίχους και την μουσική του «Γίνεται», φυσικά έχει γράψει ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης. Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2014 από την Minos Emi με ένα Video Clip, όλο μουσική και χαρά.

3) «Δεν ταιριάζετε σου λέω»

Αφού «Δεν ταιριάζετε σου λέω», εσύ τι επιμένεις; Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε από την Minos Emi το 2012. Φυσικά, με μουσική και στίχους από τον Παντελή Παντελίδη, το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία. Υπήρξε υποψήφιο για Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Τραγουδιού της Χρονιάς.

4) «Συνοδεύομαι»

Το τραγούδι «Συνοδεύομαι» κυκλοφόρησε το 2012 μαζί με το άλμπουμ «Παντελή Παντελίδης», από την Minos Emi. Οι στίχοι και η μουσική, φυσικά, είναι γραμμένοι από τον Παντελή Παντελίδη.

5) «Σε παραδέχομαι»

Το μουσικό του ταλέντο ήταν κάτι το οποίο μας έκανε σίγουρα να τον «παραδεχτούμε». Με την μοσική και τους στίχους να είναι γραμμένοι από τον ίδιο, το «Σε παραδέχομαι» κυκλοφόρησε το 2012 από την Minos Emi.

6) «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς»

Το «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς» κυκλόφορησε το 2012 από την Minos Emi, στο άλμπουμ «Παντελής Παντελίδης». Η μουσική και οι στίχοι είναι γραμμένοι από τον Παντελή Παντελίδη.

7) «Αλεξίσφαιρο Γιλέκο»

Το «Αλεξίσφαιρο Γιλέκο», από το άλμπουμ «Αλκοολικές Νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 από την Minos Emi. Η μουσική και οι στίχοι έφεραν, φυσικά, την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη.

8) «Αλκοολικές οι Νύχτες»

Αλκοολικές καταντούν όλες οι νύχτες που ακούμε τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και κάνουμε μια ανδρόμηση στο παρελθόν μας. Το «Αλκοολικές οι Νύχτες» είναι το βασικό τραγούδι του ομόνυμου άλμπουμ. Με μουσική και στίχους του Παντελή Παντελίδη, το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2012 από την Minos Emi.

9) «Δε Σε Συγχωρώ (Στο ‘Χα Πει)»

Το «Δεν σε Συγχωρώ (Στο ‘Χα Πει)», από το άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο Που του Λείπανε Δύο Χρώματα», κυκλοφόρησε το 2013 από την Minos Emi. Δεν χρειάζεται πια να αναρωτιόμαστε από ποιον/ποια γράφτηε η μουσική και οι στίχοι. Η απάντηση είναι η ίδια. Ο Παντελής Παντελίδης.

10) «Δεδομένο»

Με μουσική και στίχους από τον Παντελή Παντελίδη ήταν «Δεδομένο» πως θα είναι ένα καταπληκτικό τραγούδι. Κυκλοφόρησε το 2013 από την Minos Emi. Φυσικά, το τραγούδι ήταν μέρος του το άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο Που του Λείπανε Δύο Χρώματα».

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας καλλιτέχνης με τεράστιο ταλέντο. Έγραφε τη μουσική, τους στίχους, ηχογραφούσε. Τα έκανε όλα μόνος του. Ένας άνθρωπος με ήθος και ανθρωπιά που τα τραγούδια θα μείνουν για πάντα ζωντανά στις καρδιές μας.