ΝΕΑ

“Ενώπιος Ενωπίω”- Βίκυ Σταυροπούλου: ο γάμος, η Δανάη και τα δάκρυα

Για το γάμο και τη μητρότητα σε νεαρή ηλικία, την καριέρα και την οικογένειά της, αλλά και για τη δουλειά της μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός μίλησε με συγκίνηση για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, σημειώνοντας πως «με συγκινεί πολύ η Δανάη, είναι ένα παιδί τόσο ευαίσθητο και τόσο στηρικτικό, μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου, αυτό που έλεγε η αγαπημένη μου Κική Δημούλα, ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου, τον έπλενε, έκανε τα πάντα και παράτησε τη ζωή της», είπε σχετικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα είπε για τη μητέρα της: «νομίζω ότι είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου του τα μπορείς όλα, αν έχεις πίστη, αν έχεις αγάπη και αν έχεις στόχο να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε αυτά, αν ψάξουμε ιστορίες, μπορεί να βρούμε άτυπα λάθη, αλλά επειδή τα έκανε με αγάπη και αγνότητα, οδήγησαν τη σχέση μας να είναι πολύ ωραία. Ένα από τα ωραία της χαρακτηριστικά είναι ότι δεν με άφησε ποτέ να δω τις δυσκολίες, ήμουν θαυμάστρια της ανθρώπινα, δεν με άφησε να φοβηθώ να νιώθω απροστάτευτη. Σαν μαμά είναι η καλύτερη. Ποτέ δεν μου έδωσε συμβουλή τι να γίνω ή τι να κάνω. Το παράδειγμα ήταν οι πράξεις της.

Διαβάστε περισσότερα στο ant1news