ΝΕΑ

Δείτε το βίντεο-γιορτή από τις Άγριες Μέλισσες! Ο Λευτέρης Χαρίτος με τους Alex Sid και Ουρανία Πατέλλη

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

O Λευτέρη Χαρίτος σε ένα απολαυστικό και εορταστικό επεισόδιο για το podcast των Άγριων Μελισσών μιλά με τους Alex Sid και Ουρανία Πατέλλη για την ΜΟΥΣΙΚΉ και τα ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ της σειράς και για το πώς οι δύο αυτοί βασικοί άνθρωποι -έχοντας τις θέσεις του συνθέτη και στιχουργού αντίστοιχα στην σειρά των Άγριων Μελισσών-, βιώνουν εδώ και τρία χρόνια την εμπειρία αυτή!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το επεισόδιο και οι «τραγουδιστές» της σειράς, το αηδόνι του κάμπου, η Δανάη Μιχαλάκη και το «ελεύθερο πνεύμα» που ποτέ δεν μασάει τα λόγια του, ο Γιάννης Βασιλώττος. Όπου και θα «παρεμβαίνουν» για να ερμηνεύουν τα τραγούδια της σειράς και να σχολιάζουν την συνεργασία με τους Alex Sid και Ουρανία Πατέλλη. Η μουσική και τα τραγούδια, που ακούγονται στις Άγριες Μέλισσες είναι πια σήμα κατατεθέν της σειράς.

Μέσα από τις ερωτήσεις του Λευτέρη Χαρίτου, οι δύο αυτοί αρκετά σημαντικοί παράγοντες της σειράς, αναφέρονται στις εμπειρίες τους σχετικά με την αδιάκοπη δημιουργία μουσικής, εδώ και τρία χρόνια, τις δυσκολίες, τις συγκινήσεις, τις χαρούμενες στιγμές και μια ιστορία που φτάνει μέχρι το Εκουαδόρ.