ΝΕΑ

Χρήστος Μάστορας: Τα 10 αγαπημένα τραγούδια του κοινού

O frontman των Μελισσών, έχει γενέθλια αυτήν την Κυριακή!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μας έχουν κάνει να νιώσουμε πολλά συναισθήματα. Να τα αγαπήσουμε για τους στίχους τους και να αναβιώνουμε συνεχώς τις όμορφες στιγμές που μας θυμίζουν. Τα τραγούδια του Χρήστου Μάστορα και των Melisses είναι ο λόγος να ανοίξεις το ραδιόφωνο ή το κινητό σου και να ακούσεις μουσική. Ποια είναι όμως τα 10 αγαπημένα του κοινού;

1) «Ένα»

Το «Ένα» κυκλοφόρησε το 2013 από την Cobalt Music. Με μουσική και στίχους γραμμένους από το ίδιο το συγκρότημα, το τραγούδι αυτό έκανε αμέσως επιτυχία. Έχει κερδίσει το βραβείο και τον τίτλο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς από τα Mad Video Music Awards. Την ίδια χρονιά, κέρδισαν και το βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου ποπ ροκ βίντεο κλιπ.

2) «Έλεγες»

Το «Έλεγες» κυκλοφόρησε το 2013 από την Cobalt Music. Την μουσική επιμελήθηκαν οι Melisses, ενώ οι στίχοι είναι γραμμένοι από το συγκρότημα σε συνεργασία με την Ζώζη Φράγκου και την Μαρία Παπαγεωργίου. Υπήρξε και αυτό το τραγούδι, υποψήφιο για καλύτερο τραγούδι της χρονιάς.

3) «Η Μόνη Επιλογή»

Το τραγούδι «Η Μόνη Επιλογή» υπήρξε βασικό τραγούδι για το ομότιτλο άλμπουμ. Κυκλοφόρησε το 2013 από την Cobalt Music. Την μουσική και τους στίχους επιμελήθηκε το συγκρότημα ενώ κέρδισαν και το βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου ποπ ροκ βίντεο κλιπ.

4) «Όλα μοιάζουν Καλοκαίρι»

Το «Όλα μοιάζουν Καλοκαίρι» κυκλοφόρησε από την Cobalt Music, το 2014. Οι Melisses επιμελήθηκαν τους στίχους και την μοσυική για τον τραγούδι σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το συγκρότημα το 2018 ερμήνευσε το τραγούδι στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου.

5) «Το Κύμα»

«Το Κύμα» κυκλοφόρησε το 2016 για να φέρει τα πάνω-κάτω. Ένα τραγούδι από την Panik Records, με στίχους από τις Melisses και την Ζώζη Φράγκου και μουσική από το συγκρότημα. Το τραγούδι κέρδισε το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου βίντεο κλιπ μπαλάντας.

6) «Ένα λεπτό»

«Ένα λεπτό» μας χρειάστηκε για να το αγαπήσουμε. Ένα τραγούδι σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση. Την μουσική επιμελήθηκε ο Νικόλας Μαυρέσης ενώ τους στίχους έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2019 από την Panik Records.

7) «Κρυφτό»

Το «Κρυφτό» κυκλοφόρησε το 2018 από την Panik Records. Με μουσική και στίχους από τις Melisses, το τραγούδι κατάφερε να κερδίσει το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Βίντεο κλιπ της χρονιάς.

8) «Είμαι Αλλού»

Με μουσική και στίχους από τις Melisses, το «Είμαι αλλού» κυκλοφόρησε το 2017 από την Panik Records. Το τραγούδι κέρδισε το βραβείο «Video Of The Year» στα Mad Video Music Awards. Την ίδια ημέρα κέρδισαν και το βραβείο για το καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς.

9) «Γιατί»

Το «Γιατί» κυκλοφόρησε το 2018 από την Panik Records. Ήταν το βασικό τραγούδι για το ομότιτλο άλμπουμ «Γιατί». Η πρώτη ερμηνεία του τραγουδιού έγινε από τους Πυξ Λαξ ενώ την μουσική έχει γράψει ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Το τραγούδι, φυσικά, έχει κερδίσει το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Τραγουδιού της Χρονιάς.

10) “Stand by me now”

Το “Stand by me now” είναι το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα σε συνεργασία με τους Playmen. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2017 για να βοηθήσει στο έργο του καταφυγίου ζώων “Save a greek stray”. Με μουσική και στίχους γραμμένους από τον Χρήστο Μάστορα, τον Alex Leon και τους Playmen. Την ίδια χρονιά κέρδισε το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου βίντεο κλιπ ελληνικής χορευτικής μουσικής.

Τα Τραγούδια του Χρήστου Μάστορα είτε με τις Μέλισσες είτε ως solo artist μας μαγεύουν κάθε φορά που τα ακούμε. Μας έκαναν να ερωτευτούμε την μουσική και τους στίχους. Το ταλέντο και η φωνή του τραγουδιστή, σίγουρα τον χαρακτηρίζουν και τον κάνουν να ξεχωρίζει.