ΝΕΑ

Natasha Kay: «Το Instagram Eίναι η Δουλειά μου και το Τραγούδι Αυτό που Θέλω να Κάνω»

Είναι μόλις 22 ετών και τα ξεκίνησε όλα μόνη της, όπως τείνει να κάνει η «αχαρτογράφητη» GenZ. Κατεβαίνω τη Συγγρού προς το Meerkat, στο Κουκάκι, όπου θα συναντήσω τη Natasha Kay.

Έχει περίπου μία ώρα που έχει βγει το νέο της κομμάτι “Nights” και το ακούω στα ακουστικά μου, ξανά και ξανά, μέχρι να φτάσω. Όταν τη συναντώ νιώθει μία μικρή αγωνία για τις πρώτες αντιδράσεις. Ανοίγει το κινητό της και βάζει το videoclip να παίζει. Σκέφτομαι ότι σε αυτό το κινητό περνά μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της, αν αναλογιστούμε το buzz που κάνει σε Ιnstagram, Tik-Tok και ΥouΤube τα τελευταία χρόνια.

Είναι άλλωστε μόλις 22 και τα ξεκίνησε όλα μόνη της, όπως τείνει να κάνει η -αχαρτογράφητη για πολλούς- γενιά Z: με ένα κινητό στα 14 της αναβάζει το πρώτο της κομμάτι από τη σχολική αίθουσα όντας ακόμα μαθήτρια.

Το 2017 κάνει το απόλυτο «μπαμ» όταν ανεβάζει το “Havana” της Camila Cabello και ξεπερνά το 1 εκατομμύριο views. Το 2019 αναδεικνύεται teen icon στα MAD VMA. Στο μεταξύ σαρώνει στο YouTube και τα social media, προσθέτει μουσικές συνεργασίες και πλέον δισκογραφεί μέσω της Panik.

Διάβασε περισσότερα στο vice