Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα 10 πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού

(μα τι έχει αύριο;)

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν στιγματίσει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους. Τα τραγούδια, όμως, που ακολουθούν είναι τα αγαπημένα του κοινού και ίσως τα πιο διαχρονικά.

1) «Χορεύω»

Το «Χορεύω» κυκλοφόρησε το 2020 από την Heaven Music. Την μουσική του τραγουδιού επιμελήθηκαν οι Κρίστιαν Εφραιμίδης και Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τους στίχους έγραψε η Σοφία Παπαβασιλείου.

2) «Μην Αργείς»

Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 από την Heaven Music. Την μουσική του «Μην Αργείς» επιμελήθηκε ο ίδιος ο Μιχάλης ο Χατζηγιάννης σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παντζή ενώ τους στίχους έγραψε η Ελεάνα Βραχάλη.

3) «Το Σ’αγαπώ»

Το «Το Σ’αγαπώ» κυκλοφόρησε το 2002 από την Cobalt Music με στίχους της Ελεάνας Βράχαλη και μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννης.

4) «Είσαι εδώ»

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2002 από την Cobalt Music. Οι στίχοι και η μουσική του «Είσαι εδώ» είναι γραμμένοι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελένη Ζιώγα. Για αυτό το τραγούδι ο Χατζηγιάννης έχει κάνει συνεργασία και με τους Otherview που έβγαλαν μαζί ένα remix του κομματιού.

5) «Μη με κοιτάς»

Το «Μη με κοιτάς» κυκλοφόρησε το 2008 από την Cobalt Music. Τους στίχους έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη ενώ την Μουσική έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

6) «Κανένας Μόνος»

Το «Κανένας Μόνος» κυκλοφόρησε από την Heaven Music το 2021. Τη μουσική επιμελήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Μια συνεργασία που φαίνεται να δημιουργεί μεγάλες επιτυχίες. Τους στίχους έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη.

7) «Κρυφά»

Το «Κρυφά» κυκλοφόρησε από την Cobalt Music το 2004. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι γραμμένοι από την Ελεάνα Βραχάλη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

8) «Δε Φεύγω»

Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 2006 από την Cobalt Music. Τη μουσική και τους στίχους του «Δε Φεύγω» έχει γράψει ο Νίκος Μωραΐτης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

9) «Το Πάρτυ»

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2003 από την Cobalt Music. Την μουσική και τους στίχους έχουν γράψει οι Lesendric Kiki και Λίνα Νικολακοπούλου. Το «Το Πάρτυ» έχει κερδίσει το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου βίντεο κλιπ έντεχνης μουσικής.

10) «Να μείνεις εδώ»

Το «Να μείνεις εδώ» κυκλοφόρησε το 2006 από την Cobalt Music. Οι στίχοι είναι γραμμένοι από την Ελεάνα Βραχάλη ενώ η Μουσική από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι σίγουρα και αδιαμφισβήτητα ένας τραγουδιστής που αγαπάμε και εκτιμάμε κάθε φορά που ακούμε τα τραγούδια του λίγο παραπάνω. Είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης με καταπληκτική και μαγευτική φωνή.