ΝΕΑ

Ακούμε 5 επιτυχίες του Αναστάσιου Ράμμου

Από την Ελίνα Λέζου

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένας δημιουργικός και ταλαντούχος καλλιτέχνης της νέας γενιάς. Έχει τραγουδήσει και γράψει αρκετές επιτυχίες. Ο ίδιος έχει μιλήσει για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει εξαιτίας του πατέρα του. Όμως, όπως έχει πει αυτές οι καταστάσεις του έχουν βγει σε καλό, καθώς γράφει ωραία τραγούδια. Όσα έχει βιώσει αλλά και η καθημερινότητα έχουν αντίκτυπο στην μουσική του. Τα τραγούδια του έχουν μία σκοτεινιά, η οποία δεν είναι τυχαία. Του αρέσει άλλωστε η σκοτεινιά όπως έχει πει..

  1. Τα καλά παιδιά : Ένα τραγούδι με έμπνευση και ιστορία από πίσω. Έχει πει σε συνέντευξη του συγκεκριμένα: «Είχα κάνει κάποιες βλακείες στο παρελθόν και ενώ όλα πήγαιναν καλά στην ζωή μου, ήξερα ότι θα έρθει η στιγμή που θα τις πληρώσω. Έτσι κι έγινε!» Και από εκεί προέκυψε και ο στίχος “Τα λάθη τα έκανα παλιά και τώρα τα πληρώνω” αλλά και όλη η σύλληψη του τραγουδιού. Λίγο μετά την κυκλοφορία του single, έλαβε ένα μήνυμα από κάποιον που έλεγε ότι το «καλά παιδιά» ήταν ο λόγος που δεν αυτοκτόνησε στη φυλακή. Μάλιστα, όταν αποφυλακίστηκε πήγε στο μαγαζί που εμφανιζόταν και γνωρίστηκαν από κοντά.
  1. Σε δυο μόνο μάτια : Ένα τραγούδι σε μουσική των Arcade, μέλος των οποίων είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος. Οι στίχοι γράφτηκαν σε συνεργασία του συγκροτήματος και της συγγραφέως Ρενέ Στυλιαρά αφού είχαν δει ένα post της στα social media με το «πώς τη χωράς τόση θάλασσα μέσα σε δυο μόνο μάτια». Πριν καν το τραγούδι κυκλοφορήσει, ο τίτλος του «σε δύο μόνο μάτια» είχε γίνει viral, καθώς έγινε μία καμπάνια στα social media με πολλούς διάσημους όπως η Ελένη Φουρέιρα, Ελένη Βουλγαράκη, Josephine, Νίνο, Alcatrash αλλά και fans του τραγουδιστή να κάνουν stories στο Instagram με gif τα μάτια του Αναστάσιου Ράμμου πάνω στα δικά τους.
  1. Ό,τι κι αν κάνω : Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ταυτόχρονα oldschool και σύγχρονο τσιφτετέλι. Την μουσική και τους στίχους υπογράφουν για ακόμα μια φορά οι Arcade και όπως καταλαβαίνετε, η επιτυχία ήταν δεδομένη! Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο παρακολουθούμε έναν έρωτα ο οποίος ό,τι κι αν κάνει πέφτει πάντα στο κενό…
  1. Αν με δεις να κλαίω : Η επιτυχία που μοιράστηκε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου. Η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού έγινε στα Mad Video Music Awards 2017 και εντυπωσίασε τους πάντες τόσο για τις φωνάρες των τραγουδιστών όσο και για τον συγκινητικό στίχο. Για εβδομάδες όταν κυκλοφόρησε βρισκόταν στο Top 10 των charts. Στο video clip, μπορεί οι καλλιτέχνες έχουν λιτή σκηνική παρουσία αλλά μεταφέρουν έντονο συναισθηματισμό. Άλλωστε, μετράνε πάνω από 35.000.000 προβολές στο YouTube. Να σημειωθεί, ότι στο Κοσμοράδιο 95,1 που παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Μάστορας, είπε ότι απέρριψε το συγκεκριμένο τραγούδι που προοριζόταν για το συγκρότημα του, Μέλισσες.
  1. Για ποια αγάπη : Αφού οι δυο τους βρήκαν το κλειδί της επιτυχίας, είπα να το επαναλάβουν. Μία ακόμη συνεργασία ανάμεσα στον Αναστάσιο Ράμμο και την Έλενα Παπαρίζου που έλαβε χώρα στα Mad Video Music Awards 2021. Το single είχε κυκλοφορήσει από την Έλενα Παπαρίζου και συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ της «Αποχρώσεις». Α, και ξέχασα! Στίχοι και μουσική : Arcade..