ΝΕΑ

7 απλοί τρόποι για να μειώσεις την σπατάλη τροφίμων

Κάθε χρόνο, στην Ελλάδα, το 5,1% της παραγωγής τροφίμων για ανθρώπινη κατανάλωση σπαταλάται. Το ποσοστό αυτό είναι υπερδιπλάσιο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών που θα πετούσαν ένα τρόφιμο μετά την παρέλευση της «ημερομηνίας ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από» – ανεξαρτήτως εάν το τρόφιμο δείχνει ασφαλές – είναι διπλάσιο από τον μέσο όρο στην Ε.Ε. Και όμως. Υπάρχουν τρόποι να γίνεις κι εσύ μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Οι τρόποι που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις:

Διάβασε τη συνέχεια στο thrive global