ΝΕΑ

Ακούστε τις ωραίες κουβέντες της Μαρίας Γεωργάκαινας με διαλεχτούς καλεσμένους

Τους προηγούμενους μήνες η Μαρία Γεωργάκαινα, στη σειρά podcast «Στον κόσμο της Μαρίας» συνομίλησε με διάφορους εκλεκτούς καλεσμένους για διάφορα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα όλων μας, όπως ανθρώπινες σχέσεις, ψυχολογία, διατροφή, τέχνες, έρωτα και πολλά άλλα. Οι κουβέντες ευχάριστες, ανάλαφρες αλλά πάντα ουσιαστικές, μας χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές που μπορείτε και εσείς να απολαύσετε παρακάτω.

Ακούστε τον Χρήστο Παπανίκα από το Men of Style που μας συμβουλεύει πως πρέπει να προσεγγίζουμε μία γυναίκα, την life και business coach dr. Νάνσυ Μαλλέρου που μας εξηγεί τη σημασία της αυτοπεποίθησης, την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη που μας μιλάει για το θέατρο, την γνωστή αστρολόγος των memes στο Instagram Αγγελική Μανουσάκη, την Ανθή Σαλαγκούδη που μας μοιράζεται την εμπειρία της στο Survivor, τον αθλητή υπεραποστάσεων Μάριο Γιαννάκου που μας δίνει έμπνευση, την vegan σεφ του Master Chef Ντέμυ Γεωργίου που μας εξηγεί πως με απλά βήματα μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην χορτοφαγία, την Ελένη Πετρουλάκη που συμβουλεύει: «Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.», τον Τάσο Δούση που δίνει χρήσιμα tips για ταξιδιώτες, την @Sociel.gr Ελευθερία Γεωργάκαινα που δίνει συμβουλές για ένα επιτυχημένο και ελκυστικό προφίλ στο Instagram, τον συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη που μας μιλάει για τον τρόπο που μπορούμε να φροντίσουμε τις σχέσεις μας νιώθοντας καλά με τον εαυτό μας και την δημοσιογράφο «πικάντικων θεμάτων» Γωγώ Φούντα που μας μιλάει για τα υπέρ και τα κατά της συγκατοίκησης.

Διαλέξτε θεματική και καλεσμένο και ξεκινήστε την ακρόαση σήμερα. Μία ευχάριστη παρέα για το καλοκαίρι και όχι μόνο, με ένα κλικ εδώ:

Και στο Spotify