ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

Η Καίτη Γαρμπή έριξε αυλαία στην τελευταία ΝΥΧΤΑ της σεζόν του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!

To 12ο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα μεΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα Καίτη Γαρμπή και την καλεσμένη της Ρένα Μόρφη, ήταν ένα live «Ατόφιο Χρυσάφι» γεμάτο μουσική, χορό και «Ευαισθησίες»!

 

Η ντίβα της καρδιάς μας, Καίτη Γαρμπή, βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Village Cinemas του The Mall Athens για να ολοκληρώσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον φετινό κύκλο των Exclusive Live Events «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9! Η βραδιά ξεκίνησε με την οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, Γιώτα Τσιμπρικίδου, να υποδέχεται στο stage την «Καίτη που αγαπάμε»! Η τραγουδίστρια αποθεώθηκε από το κοινό και τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, ερμηνεύοντας μεγάλες της επιτυχίες όπως «Το λάθος μου», «Χαμένα», «Ιεροσυλία», «Ξυπόλητη χορεύω» και «Όλη μου η στεναχώρια».

 

Καλεσμένη της Καίτης Γαρμπή σε αυτό το live δεν ήταν άλλη από την ερμηνεύτρια με τη βελούδινή φωνή, Ρένα Μόρφη, η οποία, όπως η ίδια τόνισε, βρέθηκε επί σκηνής με το… «ίνδαλμα της»! Οι δυο γυναίκες ένωσαν τις φωνές τους σε μαγευτικά ντουέτα όπως το «Επιτέλους» και την προσωπική επιτυχία της Ρένας Μόρφη «Όταν σου χορεύω» και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για τις ερμηνείες, τη χημεία και την αστείρευτη ενέργειά τους.

 

Η κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens γέμισε από τη φωνή του κοινού του 12ου Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» και των ακροατών του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, οι οποίοι ενώθηκαν με τις ερμηνείες των αγαπημένων καλλιτέχνιδων και τον μαγικό συνδυασμό των διαφορετικών ειδών μουσικής!

 

Ραντεβού στο επόμενο Exclusive Live Event της νέα σεζόν.

Μέχρι τότε, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και το «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» εύχονται «Καλό Καλοκαίρι»!


Χορηγοί της μαγικής βραδιάς ήταν: