ΝΥΧΤΑ με ΡΥΘΜΟ

Ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μπίγαλης με το Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ΡΥΘΜΟ» έρχονται στον ΑΝΤ1!

Ο Πάνος Κιάμος με guest τον Κώστα Μπίγαλη σε μια αξέχαστη μαγική «νύχτα»

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 24:00 στον ΑΝΤ1, ο μοναδικός Πάνος Κιάμος και ο ξεχωριστός καλεσμένος του, Κώστας Μπίγαλης, θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή, μαγική «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο μεγαλύτερος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει μόνο επιτυχίες, πραγματοποίησε το 9ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» στα Village Cinemas του The Mall Athens, με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής Πάνος Κιάμος, ξεσήκωσε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τον μοναδικό καλεσμένο του, Κώστα Μπίγαλη, που έδωσε μια ξεχωριστή 90’s νότα στη βραδιά! Η παρεΐστικη αυτή «νύχτα» ξεκίνησε με ένα stand up act του ραδιοφωνικού παραγωγού της πρωινής εκπομπής «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ» και stand up comedian, Κώστα Μαλιάτση. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η εκθαμβωτική οικοδέσποινα της βραδιάς, Γιώτα Τσιμπρικίδου, η οποία υποδέχτηκε στην σκηνή τον Πάνο Κιάμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με τις προσωπικές του επιτυχίες, όπως το «Σαν ταινία παλιά», «Θα απουσιάζω», «Φωτιά με φωτιά» αλλά και με νέα τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο, όπως το «Μια μικρή ζημιά», «Έχω κάτι να σου πω» και «Δική σου η απόφαση». Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπίγαλης, ήρθε στη σκηνή κι ερμήνευσε τις αγαπημένες διαχρονικές επιτυχίες του «Με την πρώτη ματιά» και «Του Αιγαίου τα μπλουζ».


Highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Κώστα Μπίγαλη, «Μικρή μου μέλισσα», που τυχαίνει να είναι το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, Πάνος Κιάμος. Οι δυο στενά συνδεδεμένοι καλλιτέχνες δεν δίστασαν να μοιραστούν με το κοινό την καρμική τους σχέση, καθώς και τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 24:00 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα» με τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου Πάνου Κιάμου και του μοναδικού καλεσμένου του Κώστα Μπίγαλη και υπόσχεται να μας χαρίσει για άλλη μια φορά δυνατές στιγμές και δυνατές αναμνήσεις. Μην τη χάσετε!