ΝΕΑ

5 νέες Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Τα Χριστούγεννα έχουν κάθε χρόνο την τιμητική τους, καθώς για δύο μήνες τον χρόνο κυριαρχούν στις πλατφόρμες με ταινίες και σειρές που εξυμνούν το κλίμα των εορτών.

Μπορεί οι Old Time Classic ταινίες να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αλλα ήρθε η ώρα να απολάυσουμε νέες αλλα εξίσου απολαυστικές ταινίες αυτές τις γιορτές. Γι’αυτό τον λόγο, ορίστε 5 ταινίες στο Netflix που αξίζει να δούμε.

1) Χριστουγεννιάτικος Έρωτας

Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.


2) Τα Καλύτερα Χριστούγεννα Ever!

Όταν η μοίρα φέρνει τις οικογένειες τους μαζί για τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ θέλει να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης Τζάκι παραείναι καλή για να είναι αληθινή.


3) Μια πινελιά Χριστουγέννων

Μια σεφ έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την αληθινή αγάπη όταν ένας πίνακας που πέταξε τραβά την προσοχή ενός διάσημου εικονογράφου που βρίσκεται στην πόλη για τις γιορτές.


4) Μια Χριστουγεννιάτικη Ευχή

Θέλοντας να τιμήσει την τελευταία επιθυμία του θείου της, ένα στέλεχος μάρκετινγκ συνεργάζεται με έναν αγρότη για να σώσουν το χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της πόλης του.


5) Οικογενειακή Ανταλλαγή

Μια οικογένεια ζει το χάος λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όταν ένα σπάνιο συμπαντικό γεγονός έχει ως αποτέλεσμα οι γονείς να αλλάξουν σώματα με τα νεαρά παιδιά τους.