ΝΕΑ

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στο Europride στη Μάλτα, όπου η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε την μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, έγινε και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της ελληνίδας τραγουδίστριας μπροστά στους 80 χιλιάδες θεατές.

Η εκπομπή «Breakfast@Star», συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η οποία έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις, σχετικά με την εμπειρία της στην Μάλτα αλλά και τον νέο ερχομό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι, μπήκα στον 5ο μήνα, εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είμαι καλά, υγιής, γερή, μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα.Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι, εγώ ζω κανονικά και ανακοινώνουμε κάποια πράσγματα προσωπικά, όταν είμαστε έτοιμοι»

Τέλος, όσο για το πώς αντέδρασε ο γιος της, Βύρωνας, η Κατερίνα Στικούδη είπε:

«Είναι χαρούμενος, του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι, αλλά δεν βλέπει κοιλιά δεν μπορεί να το συνδέσει ακόμη. Δεν το είχα στο μυαλό μου, ο Βαγγέλης το κατάλαβε πρώτος. Εγώ δεν το σκέφτηκα γιατί δεν είχε γίνει κάποια ιδιαίτερη στοχοπροσήλωση σε αυτό».