ΝΕΑ

Έλλη Κοκκίνου – «Πάμε Γι’ Άλλα»

Η Έλλη Κοκκίνου επανέρχεται με ένα δυνατό κι ανεβαστικό single και μας λέει… «Πάμε Γι’ Άλλα» με το πιο χορευτικό σύνθημα, που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας βάζει σε άκρως χορευτικά μονοπάτια, μ’ ένα ρυθμικό τσιφτετέλι, σε μουσική και στίχους των Παναγιώτη Μπρακούλια και Τάσου Λυμπέρη.

To «Πάμε Γι’ Άλλα» κέρδισε αμέσως το ραδιοφωνικό airplay πριν ακόμα κυκλοφορήσει, ενώ κατέκτησε το top 15 στις τάσεις του YouTube σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την κυκλοφoρία του, την στιγμή που μετράει ήδη σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube! Παράλληλα, έχει κατακτήσει και τα ψηφιακά καταστήματα, μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα», μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα και ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζεται για τις χειμερινές της εμφανίσεις σε ένα σχήμα... έκπληξη!

Δείτε το music video: