ΝΕΑ

Χρήστος Μάστορας & ZAF – «Πες»

Ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES και ο ZAF συμπράττουν μοναδικά σε μία version – έκπληξη της μεγάλης και viral επιτυχίας «Πες», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Πες» αποκαλύφθηκε από τους δύο καλλιτέχνες στη σκηνή των φετινών Mad VMA σ’ ένα ατμοσφαιρικό act, που «μάγεψε» το κοινό. Στη συνέχεια, το τραγούδι παρουσιάστηκε στις δύο μεγάλες και sold out συναυλίες του συγκροτήματος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου ο ZAF έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Το «Πες», σε μουσική του ZAF και του Chris Karr και σε στίχους του ZAF, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και απήχηση από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Μέσα σε περίπου 2 μήνες , έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις ξεπερνώντας τα 5,5 εκατομμύρια streams, εκτοξεύτηκε στο no1 του Viral 50 Greece στο Spotify και στο no1 του Discovery Greece στο Shazam, ενώ το music video βρέθηκε στο top3 των τάσεων του YouTube όπου μετρά πάνω από 4,1 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, ο Χρήστος Μάστορας και ο ZAF ετοιμάζονται να εμφανιστούν ακόμα μία φορά μαζί μπροστά στο αθηναϊκό κοινό , καθώς ο νεαρός καλλιτέχνης θα βρεθεί στο closing party της φετινής περιοδείας του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Δείτε το video από το act: