ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας: Ο Ρυθμός 94,9 στηρίζει και σε παροτρύνει να μην αμελείς τις εξετάσεις σου!

Αυτό το Σεπτέμβριο, στηρίζουμε το μήνυμα, "Κάθε καλάθι μετράει, κάθε Γυναίκα μετράει", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικού Καρκίνου.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η ημέρα βάφεται μωβ και στηρίζουμε όλοι μαζί τις γυναίκες που παλεύουν ή πάλεψαν στο παρελθόν με τον καρκίνο.

Στο πλαίσιο της δράσης για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας στις 20 Σεπτεμβρίου o Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και η Ομάδα Γυναικολογικού Καρκίνου «Εριφύλη» Κ.Ε.Φ.Ι. συμμετέχουν στη διεθνή πρωτοβουλία της ESGO-ENGAGe για την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα των γυναικολογικών καρκίνων και καλούν τις γυναίκες στην Ελλάδα στη δράση «GOforTesting» «Μην αμελείς τις εξετάσεις σου».

Στόχος της 5ης Παγκόσμιας Ημέρας Γυναικολογικής Ογκολογίας, στις 20 Σεπτεμβρίου με κεντρικό μήνυμα #GODay, είναι να επιστήσει ιδιαίτερη προσοχή στον γενετικό έλεγχο και τον έλεγχο για τον HPV.

Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ιλισίων “Αντώνης Φώτσης” για να «Βάλουμε ένα καλάθι για τη Γυναίκα της Ζωής τους».

Ο αγώνας είναι συμβολικός και οι ομάδες έχουν έναν μόνο στόχο. Τη νίκη ενάντια στον καρκίνο.

Αν θες και εσύ να στηρίξεις το μήνυμα, μπορείς να φορέσεις ένα μωβ μπλουζάκι ή μια μωβ κορδέλα και να δείξεις την συμπαράσταση σου.

Ο Ρυθμός 94,9 στηρίζει τη δράσει και σε παροτρύνει να μην αμελείς τις εξετάσεις σου!