ΝΕΑ

Η αποκάλυψη της Ανδρομάχης: «Σκέφτηκα να ακυρώσω όλα τα live εκείνης της εβδομάδας»

Η Ανδρομάχη, την οποία αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στην Πύλη Αξιού Θεσσαλονίκης, στο πλάι του Νίκου Οικονομόπουλου, έκανε μία μικρή ανδρομή στο παρελθόν και, συγκεκριμένα, μας μετέφερε στο πρώτο live της φετινής της περιοδείας.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια, μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε εκέινο το live της, είχε 39 πυρετό και σκεφτόταν να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της, ώσπου να αναρρώσει.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συγκεκριμένο live! Ήταν το πρώτο live της περιοδείας μου, μετά την «Παράλληλη Αγάπη». Ήμουν με 39 πυρετό και βρογχίτιδα. Σκέφτηκα να ακυρώσω και αυτό και τα υπόλοιπα live της εβδομάδας, αλλά λέω «δεν πρέπει να ακυρώσω τώρα live, τώρα που ξεκινάει κάτι τόσο σημαντικό»! Δεν είχα δυνάμεις, ήμουν ράκος, αλλά μόλις βγήκα εκεί πάνω και σας είδα τα ξέχασα όλα!

Ήταν το πρώτο μου live με τόσο κόσμο, γεμίσαμε το Stage ( Κύπρος) αγάπη και τραγούδια! Δεν έχω λόγια για τους τελευταίους 6 μήνες! Γνώρισα τόσα όμορφα μέρη, τόσα όμορφα χαμόγελα, τόσες ζεστές αγκαλιές, τόσα τρυφερά λόγια! Πήρα και έδωσα άφθονη αγάπη και θα σας ευγωμονώ για πάντα για όλα αυτά που ζούμε μαζί, για αυτήν την μοναδική επαφή που έχουμε μεταξύ μας!

Μιλάμε με τα μάτια και λέμε τα πάντα! Σας αγαπάω και σας ευχαριστώ για οσα ζήσαμε, για όσα ζούμε και για όσα πρόκειται να ζήσουμε»

andromachi