ΝΕΑ

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για την 11η Σεπτεμβρίου

Ο Γιώργος Τσαλίκης, την περασμένη εβδομάδα, βρισκόταν σε ταξίδι, στην Νέα Υόρκη, από όπου και μοιραζόταν με τους followers του, stories με φωτογραφίες και βίντεο, προσωπικές στγμές, από τα μέρη που επισκεπτόταν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, αποφάσισε, εσκεμμένα, να ποστάρει ορισμένες από τις αγαπημένες του φωτογραφίες, σήμερα 11/09 συνοδευόμενες από ένα κείμενο σχετικό με την 11η Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε πως, στις 11 Σπτεμβρίου του 2001, δύο αεροπλάνα έπεσαν πάνω στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, οι οποίοι και κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν χιλιάδες άνθρωποι. Συγκεκριμένα, οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν σειρά τεσσάρων συντονισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα, εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, έγραψε χαρατηριστικά:

«Προχθές ήμουν στη Νέα Υόρκη για άλλη μια φορα από όπου και οι φωτό.,

Τυχαία (;) τις ανεβάζω σήμερα 11 Σεπτεμβρίου

Η μέρα που στιγμάτισε τον πλανήτη ..

Οι επιθέσεις εκείνη την ημέρα του 2001 οδήγησαν σε 2.977 θανάτους, πάνω από 25.000 τραυματισμούς και σημαντικές μακροπρόθεσμες συνέπειες για την υγεία, εκτός από τουλάχιστον $ 10 δισεκατομμύρια ζημιές σε υποδομές και ιδιοκτησίες.Παραμένει η πιο θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στην ανθρώπινη ιστορία και το πιο θανατηφόρο περιστατικό για τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Δείτε την ανάρτησή του: