ΝΕΑ

Αντώνης Ρέμος: Τραγούδησε για πρώτη φορά το τραγούδι που του έγραψε ο Αντώνης Βαρδής

Στην μεγάλη συναυλία «Με μια αγκαλιά τραγούδια» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο, αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη, Αντώνη Βαρδή, βρέθηκαν, επί σκηνής, πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες για να τιμήσουν, όπως του αξίζει, τον αγαπημένο τους συνεργάτοι, αλλά και φίλο.

Μεταξύ αυτών, ο αγαπημένος ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος στο παρελθόν, είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Αντώνη Βαρδη, αφού του είχε γράψει πολλά τραγούδια, τα οποία και ερμήνευσε, όπως το «Έσπασε Η Νύχτα Δυό Κομμάτια», «Έτσι Ξαφνικά» και «Φεγγάρια Χάρτινα».

Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου δεν τελείωσε εκεί, αφού είχε ετοιμάσει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι - έκπληξη, το οποίο προκάλεσαι μεγάλη συγκίνηση στο κοινό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, την ημέρα που ο Αντώνης Ρέμος, έγινε νονός του γιου του Γιάννη Βαρδή, δίνοντάς του το όνομα Αντώνης, ο Γιάννης Βαρδής του έδωσε ένα στικάκι, που εμπεριείχε μέσα, το τραγούδι «Φοβάμαι».

Μία εξαιρετική μπαλάντα, που είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Αντώνη Ρεμο, η οποία**** θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ακούστε το «Φοβάμαι» εδώ: